Kamaráde, dostávají granulovaný koňský a voda z akvária.lobo píše:ti tvoji dorostenci to je fakt luxus mnohme větší než ti moji dva ve foliovníku, čím to krmíš ?

Kamaráde, dostávají granulovaný koňský a voda z akvária.lobo píše:ti tvoji dorostenci to je fakt luxus mnohme větší než ti moji dva ve foliovníku, čím to krmíš ?
Fishmix ? ... to je jako, pri nabirani vody z akvarka jsem neprecedil rybicky!lobo píše:Aha já zatim dala jen dvakrát Bio Grow ale asi budu muset nasadit Fishmix
Ty jednou zabiješErnest píše:Fishmix ? ... to je jako, pri nabirani vody z akvarka jsem neprecedil rybicky!lobo píše:Aha já zatim dala jen dvakrát Bio Grow ale asi budu muset nasadit FishmixJeste ze nemas v planu zalejvat vodou z mistniho okrasneho jezirka ... mohlo by to skoncit Swanmixem nebo Duckmixem!
Myslel jsem tenhle FisMix : http://substraty-hnojiva.heureka.cz/bio ... shmix-5-l/" onclick="window.open(this.href);return false;Ernest píše:Fishmix ? ... to je jako, pri nabirani vody z akvarka jsem neprecedil rybicky!lobo píše:Aha já zatim dala jen dvakrát Bio Grow ale asi budu muset nasadit FishmixJeste ze nemas v planu zalejvat vodou z mistniho okrasneho jezirka ... mohlo by to skoncit Swanmixem nebo Duckmixem!
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host