2015 první velké pěstování
Re: 2015 první velké pěstování
Óóó to je nádhera, také si je leštil trochou špeku, jak to délá Lucifer? 

- Colostomizer
- Stálý člen
- Reputace: 169
- Obrázky: 0
Ta ananasová ajina teda jede
Máš moc pěknou úrodu, kolego!

Kamaráde, ta ananasová je super. Jen nějak nevím co s ní. Asi zkusím jednodruhovou pastu...protože ta chuť...no co ti budu povídatColostomizer píše:Ta ananasová ajina teda jedeMáš moc pěknou úrodu, kolego!

-- 20 zář 2015 18:40 --
Děkuji, slova chvály potěší...a ta paprička mi připomíná nagu i vůní. No večer bude degustace, tak pak řeknu....Teď si jdu dát nějaký slaný mastný základ.lobo píše:Máš to nádherný kolego a ten dárek ode mě je křížená Dorset Naga s Haba Red aspo teda podle OMA od kterého jsem měl semínka a řekl bych že by to i odpovídalo. Chuťově a palově spíš Dorset Naga ale tvarem Habaněro. Řekl bych dokonalá kombinace

- Colostomizer
- Stálý člen
Já vím, měl jsem od tebe vzorek. Než jsem je sežral, tak jsem z nich vytěžil semínka na příští rokPedro píše:Kamaráde, ta ananasová je super. Jen nějak nevím co s ní. Asi zkusím jednodruhovou pastu...protože ta chuť...no co ti budu povídatColostomizer píše:Ta ananasová ajina teda jedeMáš moc pěknou úrodu, kolego!
![]()
![]()
![]()

A nyní ke Tvému problému. Tohle si nemůžu odpustit ... ananas k ananasu ... recepty-na-domaci-chilli-omacky-chilli- ... t4084.html" onclick="window.open(this.href);return false;
To je mi jasný, ale prostě ta chuť ananasu tam je, tak proč to nevyužít...no ten recept dobrý, ale říkal jsem si něco ... prostě chilli, sůl, trošku octa. Jen rozmixovat...vyzkouším a uvidíme.
- Colostomizer
- Stálý člen
Tak v tom případě pro Tebe taky něco mám
Vyzkoušeno, funguje. Papričky nemusí být vůbec červené, dělal jsem to i z bílých habaner a vypadá to a chutná skvěle.
http://zkvaseno.blogspot.cz/2014/10/duo ... pasta.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://zkvaseno.blogspot.cz/2014/10/duo ... pasta.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Velké díky kolego...Colostomizer píše:Tak v tom případě pro Tebe taky něco mámVyzkoušeno, funguje. Papričky nemusí být vůbec červené, dělal jsem to i z bílých habaner a vypadá to a chutná skvěle.
Slíbená recenze - dorset nagaxhabanero red - chuť jako naga, vůně jako naga. Pal mírnější. takže za mne ideální kříženeček do každé rodiny. Semínka už se suší. Ještě jednou velké díky lobo.