gandalf 2015
- gandalf
- Stálý člen
- Reputace: 2598
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: gandalf 2015
Na některým keříku jsou ty Jokly drsnější, tahle ne, ale je k tomu snazší přístup. Ty obří stále testuju 

- Ernest
- Stálý člen
- Reputace: 10
Ty habanera jsou uzasny a prekvapive siroky...tech ruznych hybridu musi bejt dneska tuna...zejmena kdyz je zpatky krizej s vynosnejsima odnozema habanera jako 7pot. Moje haba rozhodne takhle uzasne boubelaty nejsou...jdou spise do kuzele.
Btw vsimli jste si nekdo, ze haba casto prodejci oznacuji jako capsicum annum i chinense ... jakoby to byly uplne jine odrudy?
Nicmene je uzasny tady u tebe videt jak se to krasne prelejva do barvy...mam vsechno krome jedne brzke "pecky" zelene....a to ta jedna je site oranzova, misto cervene
Tady aspon vidim na co se muzu tesit...jestli aspon neco bude mit tak uzasnou cervenou barvu jako ty tvoje....o chcholate nemluve
Btw vsimli jste si nekdo, ze haba casto prodejci oznacuji jako capsicum annum i chinense ... jakoby to byly uplne jine odrudy?
Nicmene je uzasny tady u tebe videt jak se to krasne prelejva do barvy...mam vsechno krome jedne brzke "pecky" zelene....a to ta jedna je site oranzova, misto cervene

Tady aspon vidim na co se muzu tesit...jestli aspon neco bude mit tak uzasnou cervenou barvu jako ty tvoje....o chcholate nemluve
- gandalf
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Zajímavý je, že některý ty hybridy začínají zrát od svetle zelené /spíše bledé/, nebo hodně tmavo fialové /až do černa/.Ernest píše:Ty habanera jsou uzasny a prekvapive siroky...tech ruznych hybridu musi bejt dneska tuna...zejmena kdyz je zpatky krizej s vynosnejsima odnozema habanera jako 7pot. Moje haba rozhodne takhle uzasne boubelaty nejsou...jdou spise do kuzele.
- Ernest
- Stálý člen
- Reputace: 10
pravda, mam okrasku z lidlu ... a ta zacina na cerne / temne fialove .... a vybarvuje se do cervena az do lavove oranzove ... presne opacne, nez bych cekal 
sem hlavne zvedav - neb letos sem nestihl sezonu a musel koupit male rostliny - jak moc se prodejci trefi do barvy
zatim mam pocit, ze na stitku co mohli tak uvedli spatne
.... takze jestli bude alespon jedno Choco Habanero, budu nadseny

sem hlavne zvedav - neb letos sem nestihl sezonu a musel koupit male rostliny - jak moc se prodejci trefi do barvy

Já mám habanera od gandalfa a musím říct že rostou parádně, ale tak široké asi fakt nejsou, ale může to dělat i lokalita a slunce atd 
Ale už mám pár červených a některé se také přelívají barvama. Krása sledovat. Ale na to že mám balkón takjsem od gandalfa pozadu snad jen pár týdnů
Možná ani ne 

Ale už mám pár červených a některé se také přelívají barvama. Krása sledovat. Ale na to že mám balkón takjsem od gandalfa pozadu snad jen pár týdnů

- gandalf
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Tobě jsem poslal Haba, já mám křížení