gandalf 2015
Re: gandalf 2015
Krásná úroda a skvělé fotky. Jako vždy. Já jen smekám.
Tohle je fakt nadhera. Obsypane krasnymi plody. Parada
- Ernest
- Stálý člen
- Reputace: 10
- Obrázky: 0
Kouzelniku ... ze ty kolem tech paprik jezdis dokola na koni - ktery pomaha s hnojenim - a svitis na ne svou drevenou holi!
Posledni fotky vypadaji skvele ... zase o kus vice barvy! Nicmene, musim se pochlubit ... moje habanera se po pohledu na tvoje cervene trosku stydely ... tak se hned snazej taky vyplodit nejake barvy
Btw ... je tam videt na listech a na plodech nejaky postrik ... hnojis na listy?
Posledni fotky vypadaji skvele ... zase o kus vice barvy! Nicmene, musim se pochlubit ... moje habanera se po pohledu na tvoje cervene trosku stydely ... tak se hned snazej taky vyplodit nejake barvy

Btw ... je tam videt na listech a na plodech nejaky postrik ... hnojis na listy?
- gandalf
- Stálý člen
- Reputace: 2598
- Kontaktovat uživatele:
Jj občas je přihnojím, ale protože to mám stále otevřené a vedle mám zasetou řepku na zelený hnojení a různé dýně, tak se bojím svilušek a stříknul jsem to /preventivně/. Teď už se s nimi nepářu - beru je kropáčem dost ředěnou jíchou ze slepičinců. Teď v těch vedrech mi jde jen to to, aby se udržely při životě /teploměr má rafiku na 50°C/.
- Ernest
- Stálý člen
- Reputace: 10
To se nedivim ... ja jsem presel na skromnou zalivku a zalejval sem kazdy den... ale odjezd na vikend sem nejak nepromyslel dobre. Rajce sem prolil asi patnacti litrama a papriky dostali do hliny kus a kus do zasobniku v kontejneru ... a po prijezdu bylo rajce poprve v pohode a naopak sem poprve videl papriky zvadle fest.
Vzdy kdyz sem je nechal ve vedru samotne, jim bylo dobre a spise jeste prirostli ... ted sem jim ale ocividne nedal dost vody dopredu. Ale po par hodinach byly zase na nohou. Holt letosni leto se zapsalo do dejin
Vzdy kdyz sem je nechal ve vedru samotne, jim bylo dobre a spise jeste prirostli ... ted sem jim ale ocividne nedal dost vody dopredu. Ale po par hodinach byly zase na nohou. Holt letosni leto se zapsalo do dejin

-
- Stálý člen
- Reputace: 113
Úroda vypadá úžasně. Blahopřeju!
-
- Stálý člen
- Reputace: 113
Mimochodem dík za radu.
První úroda už dozrála, ale jsou v ní jen pidipapričky. Pálí dost, ale jsou miniaturní. Po několikanásobném zintenzivnění četnosti zálivky se objevila druhá úroda. Papričky jsou sice ještě zelené, ale je jich mnohem víc a už jsou násobně větší. Předpověď počasí sice není ideální, ale snad stihnout dozrát.

První úroda už dozrála, ale jsou v ní jen pidipapričky. Pálí dost, ale jsou miniaturní. Po několikanásobném zintenzivnění četnosti zálivky se objevila druhá úroda. Papričky jsou sice ještě zelené, ale je jich mnohem víc a už jsou násobně větší. Předpověď počasí sice není ideální, ale snad stihnout dozrát.

- gandalf
- Stálý člen
- Reputace: 2598
- Kontaktovat uživatele:
Jo, ono to letos snad dozraje. Jak jsou nastartovaný, tak dojdou. Snad bude ještě nějaké babí léto.