gandalf 2015
- gandalf
- Stálý člen
- Reputace: 2594
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: gandalf 2015
Mám taky něco v kontejnerech, zalévám 2x denně /přiměřeně/. Ale tyhle náročný kytky je těžko uhlídat, aby byly plody k něčemu. Dal jsem jim na dno lopatu hnoje a to se jim líbí.
-
- Stálý člen
- Reputace: 113
Já jsem na dno kontejnerů dal směs granulovaného chlévského hnoje kravského / koňského / slepičinců. Můj problém je asi zálivka. Kontejnery jsem doposud zaléval maximálně 2x týdně. Kytky byly pod ochrannou sítí, listy nevadly a kytky prosperovaly. Myslel jsem, že je vše O.K.
V poslední době se mi však nezdálo malé množství papriček a jejich pomalý růst. Přitom v každém kontejneru je asi 40l směsi substrát + perlit + kokosové vlákno a 4 kytky stejného druhu. Relativně nejlépe se daří Jamaican Squash Yellow a 7POT, strádají Haba Red a Haba Chocolate. Teď jsem si všiml, že některé Haba Red začínají měnit barvu. Jsou však velikosti hrášku.

V poslední době se mi však nezdálo malé množství papriček a jejich pomalý růst. Přitom v každém kontejneru je asi 40l směsi substrát + perlit + kokosové vlákno a 4 kytky stejného druhu. Relativně nejlépe se daří Jamaican Squash Yellow a 7POT, strádají Haba Red a Haba Chocolate. Teď jsem si všiml, že některé Haba Red začínají měnit barvu. Jsou však velikosti hrášku.

- stankar
- Stálý člen
- Reputace: 1311
no pekne ti to plodi, uz se zacina i vybarvovat
vzdycky radost pohledet na tvoji zahradku

Stankar s1 | Stankar s2 | Stankar s6 | Stankar s7 | Stankar s8 | Stankar s9 | Stankar s10
stankar1990@gmail.com
Tady bude taky parádní sklizeň jak vidím 

- chilli-max
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Kontaktovat uživatele:
- wlasta1
- Stálý člen
- Reputace: 266
Úroda nádherná...
A co ty tvoje NoName zázraky z eBaye? Máš nějaké foto?

A co ty tvoje NoName zázraky z eBaye? Máš nějaké foto?