Ripaxxx - 2015
Re: Ripaxxx - 2015
Tak jsi mě potěšil
Já jen že minulý rok jsem tedy Jolokie měl cca také 2 sklizně, ale když jsem sklízel první tak už bylo mraky dalších květů a malých plodů ateď ani jeden.

- chilli-max
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Jala určitě plody ještě nahodí ...přihnojit a čekat ... ale koukám že rocoto ti nějak žloutne ...moc teplo a sluníčko?
http://www.foto-tapety.cz
Tak uvidíme...Už jsem tu psal že ty listy byla nějaká rána cca měsíc zpět a bylo to na všem...Zbytek se vzpamatoval i jiná odrůda Rocota a tady ten druh pořád takhle divnej. Od slunka myslím že to není...Teď mají přímého úplné minimum. Ale už to neřeším...Plodí dozrává a to byl hlavní cíl. Ani jsem nepočítal že by touto dobou bylo na každé cca 15 velkých plodů.
7 pot jde taky krásně...Hodně květů i plodů, ale jsou to prťavci zmutovaní

7 pot jde taky krásně...Hodně květů i plodů, ale jsou to prťavci zmutovaní

Zdravím kolegové, tak tento rok bída...Foto jen sestřih.
Rocoto asi Manzano - 2 rostliny - dříve cca 10 plodů a nyní dalších 20 červených dozrálých - květy již nejsou
Rocoto asi Grande - 1rost - 2 plody dozrávající - květy již nejsou
7 pot brainstrain- 2rost - cca 10 prťavců předtím sklizeno , ale už dozrávají i velké poctivé a stále kvete a mraky nových plodů
Jala - sklizeno cca před měsícem 30 plodů a skutečně narazilo pupeny a květy nové - uvidíme
Bishops - 2rost - jedna rostlina cca 10 plodů dozrává ale takové nedomrdlé a druhá nic. Mraky pupenů a nic
Habanero Choco - 1rost - 3 prťavé nic - květů stále mraky
Takže tento rok mě zachránilo Jala a Rocoto. I když ten 7Pot semletý je dostačující i v malém množství

Rocoto asi Manzano - 2 rostliny - dříve cca 10 plodů a nyní dalších 20 červených dozrálých - květy již nejsou
Rocoto asi Grande - 1rost - 2 plody dozrávající - květy již nejsou
7 pot brainstrain- 2rost - cca 10 prťavců předtím sklizeno , ale už dozrávají i velké poctivé a stále kvete a mraky nových plodů
Jala - sklizeno cca před měsícem 30 plodů a skutečně narazilo pupeny a květy nové - uvidíme
Bishops - 2rost - jedna rostlina cca 10 plodů dozrává ale takové nedomrdlé a druhá nic. Mraky pupenů a nic
Habanero Choco - 1rost - 3 prťavé nic - květů stále mraky
Takže tento rok mě zachránilo Jala a Rocoto. I když ten 7Pot semletý je dostačující i v malém množství

- Ernest
- Stálý člen
- Reputace: 10
- Obrázky: 0
Pohodovy balkonek
... cerveny bishopky vypadaj svkele ... mozna by je meli prejmenovat na Red Karcoolka Capes