Ripaxxx - 2015
- Colostomizer
- Stálý člen
- Reputace: 169
- Obrázky: 0
Re: Ripaxxx - 2015
Kdyby jo tak se nedivím
Hold blbé místo na polovysočině...V 5 ráno jsem škrabal led z auta.Ale ty musíš bét z Prahe
Si dělám prdel...Hold jak to tak vidím ještě radši 14 dní počkám s kompletním přemístěním. Co měla žena bylinky a byla hrdinka týden zpět má po nich...

V Praze hlasili 5°C ale ja mel v patem patre na balkone kolem 12°C
- chilli-max
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
No a já měl dnes na zahrádce po ránu pěkně bílo, od toho jak bylo namrznuto ...naštěstí jsem rocota schoval do foliáků a kolem půlnoci zapálil plynové hořáky
Nějakých 370 m.n.m střední čechy ..... o 100m vedle v 10m nad zemí bylo minimum 3°C .

http://www.foto-tapety.cz
Už by se mohlo sklízet
Chlupatým se daří snad nejlépe ze všech...Mraky pupenů...Akorát fakt nevím kam to dám. Některé má už 90cm šířku. A jala 90cm výšku. Na poslední foto je takový mutant co měl být Numex a jako jediný přežil ostříhání a přezimování v bytě na Bonchi...Tento rok už ho zastřihnu doleji a natvaruji nové spodní výhonky.

Chlupatým se daří snad nejlépe ze všech...Mraky pupenů...Akorát fakt nevím kam to dám. Některé má už 90cm šířku. A jala 90cm výšku. Na poslední foto je takový mutant co měl být Numex a jako jediný přežil ostříhání a přezimování v bytě na Bonchi...Tento rok už ho zastřihnu doleji a natvaruji nové spodní výhonky.

Luxuus nadhera 

Zdravím a UP
A take dotaz. Na první a druhé foto je to vidět. Jak je možné že: Jeden kvetináč, dvě rostliny Jala, semena ze stejného plodu a ....Jedna je plně OK a na druhé mám některé plod hybrydy a jiné normál...Převažuje dle pohledu hybryd
Jinak chlupatým se také daří a mám už cca 8 plodů
V práci bude tento týden první ochutnávka Jala, nemá moc světla tak je vytáhlé, ale už má dva plody na sklizeň. Samozřejmě za cenu že dalších plůdků je poskromnu...