Nemas tam malo sejra? Vidim, ze tam mas superhoty, to asi nebude na zobani k televiziChozee77 píše: ↑31 srp 2021 21:28Na tohle čekám celý rok...
Další výborná rychlovka
Na 20 až 25 minut na 180 ° zapečené papričky s Balkánem a klobásou nebo slaninkou... Posypané semínky a namazané troškou oliváče...
Podle striktního nařízení nadřízených orgánů v rodině musí být sladké papriky řádně oddělené od pálivých rajčatky![]()
Chozee77-Pátá sezóna 2021
- stankar
 - Stálý člen
 - Příspěvky: 1364
 - Registrován: 06 dub 2012 18:16
 - Reputace: 1311
 - Obrázky: 0
 - Bydliště: Nový Jičín, 285mnm
 
Re: Chozee77-Pátá sezóna 2021
  Stankar s1  |  Stankar s2  |  Stankar s6  |  Stankar s7  |  Stankar s8   |  Stankar s9   |  Stankar s10  
 
stankar1990@gmail.com
- Chozee77
 - Stálý člen
 - Příspěvky: 1513
 - Registrován: 11 bře 2017 13:45
 - Reputace: 2847
 - Obrázky: 0
 - Bydliště: Prostějov 223m n.m.
 
Re: Chozee77-Pátá sezóna 2021
Jeden balíček Balkánu tam je schovaný... To stačístankar píše: ↑31 srp 2021 21:40Nemas tam malo sejra? Vidim, ze tam mas superhoty, to asi nebude na zobani k televiziChozee77 píše: ↑31 srp 2021 21:28Na tohle čekám celý rok...
Další výborná rychlovka
Na 20 až 25 minut na 180 ° zapečené papričky s Balkánem a klobásou nebo slaninkou... Posypané semínky a namazané troškou oliváče...
Podle striktního nařízení nadřízených orgánů v rodině musí být sladké papriky řádně oddělené od pálivých rajčatky![]()
![]()
Je tam půlka plechu sladké.. hamík a grilánek.. a druhá půlka jsou ajiny a spol..a jen dvě ostřejší Pink
Vyhodili ho z okna!!! Tůnu... Tůnu??? Tolik toho zas nebylo...
 Jára Da Cimrman
						- 
				vsezved
 - Stálý člen
 - Příspěvky: 792
 - Registrován: 09 pro 2019 22:24
 - Reputace: 2419
 - Obrázky: 0
 - Bydliště: Stod
 
Re: Chozee77-Pátá sezóna 2021
Tak já musím oddělovat trochu důkladněji. Společná trouba nevadí, ale sdílet pekáček mi nebylo dovoleno.
			
									
									Každý máme svoji úchylku. Život je otázkou priorit.
						- Bonebreakers
 - Stálý člen
 - Příspěvky: 867
 - Registrován: 18 črc 2019 15:09
 - Reputace: 1941
 - Obrázky: 0
 - Bydliště: Plzeň 310 m n.m.
 - Kontaktovat uživatele:
 
Re: Chozee77-Pátá sezóna 2021
To mi rekni jakym dovozovym chernobylskym hnojivem to dopujes a nebo zadruhe ocenuji trpelivost  to v photoshopu nalepit jednu paricku jako druhou. Ne, cista zavist a obdiv kamarade, mas to vic nez super 
			
									
									Bone-bezzemkova-sezona-2019
Bone-bezzemkova-sezona-2020
Bone-bezzemkova-sezona-2021
 Bone 
 
„... vypouštením tabákového dýmu do vody zlato nevzniká.“ — Jára Cimrman
Důvod, proč pacifisté a zbabělci dosud díky evoluci přirozeně nevymřeli je ten, že se vždy najdou tací, kteří na jejich ochranu pozvedají zbraně.
						Bone-bezzemkova-sezona-2020
Bone-bezzemkova-sezona-2021
„... vypouštením tabákového dýmu do vody zlato nevzniká.“ — Jára Cimrman
Důvod, proč pacifisté a zbabělci dosud díky evoluci přirozeně nevymřeli je ten, že se vždy najdou tací, kteří na jejich ochranu pozvedají zbraně.
- lazar
 - Stálý člen
 - Příspěvky: 1045
 - Registrován: 11 srp 2020 12:38
 - Reputace: 3342
 - Obrázky: 0
 - Bydliště: Žopy
 
Re: Chozee77-Pátá sezóna 2021
Krása přechází v nádheru

Každé sousto je lepší než to poslední..  
 
> foto 2021 < - > foto 2022 < - > foto 2023 < - > foto 2024 < - > foto 2025 <
						
 > foto 2021 < - > foto 2022 < - > foto 2023 < - > foto 2024 < - > foto 2025 <
Re: Chozee77-Pátá sezóna 2021
Chozé super úroda a ten plech chilli, balkán a klobása to je radost pohledět, musí to být vynikající.
			
									
									
						- Chozee77
 - Stálý člen
 - Příspěvky: 1513
 - Registrován: 11 bře 2017 13:45
 - Reputace: 2847
 - Obrázky: 0
 - Bydliště: Prostějov 223m n.m.
 
Re: Chozee77-Pátá sezóna 2021
Díky olďas za připomenutí ...


Akorát sem udělal další plech a pomalu ale jistě to mizí..
 
Utrhl jsem dnes první dva zralé plody Palerma..a to tedy jede pěkný bomby... Na to že to bylo ze semínek z plodů z Kauflandu tak veliká spokojenost ... Vysoká statná rostlina a ty mega plody jsou výborný...
.

			
									
									Akorát sem udělal další plech a pomalu ale jistě to mizí..
Utrhl jsem dnes první dva zralé plody Palerma..a to tedy jede pěkný bomby... Na to že to bylo ze semínek z plodů z Kauflandu tak veliká spokojenost ... Vysoká statná rostlina a ty mega plody jsou výborný...
Vyhodili ho z okna!!! Tůnu... Tůnu??? Tolik toho zas nebylo...
 Jára Da Cimrman
						- Chozee77
 - Stálý člen
 - Příspěvky: 1513
 - Registrován: 11 bře 2017 13:45
 - Reputace: 2847
 - Obrázky: 0
 - Bydliště: Prostějov 223m n.m.
 
Re: Chozee77-Pátá sezóna 2021
Letošní malé sušení...
Letos půjdou nasušit jen tyhle plody ..
Páč sušeného mám ještě hafo z minula..a nemám ještě tuhle voňavku nasušenou ..
Boc x JPGS a k tomu pár plodů Dragon Breaht.. myslím že to bude parádní kombinace na další variantu sušeného peklíčka
 
Osvědčil se mi tento způsob sušení..
1- vypreparuju semínka z plodů, a mám na usušení jen čistou dužninu... Mám to pro sebe a nepotřebuju nadstavovat množství třískami ze sušených semínek...mě to tak více vyhovuje..
2- plody na čtvrtky dám na sluníčko na Plechy ..
A suším na sluníčku až jsou z nich pěkný křižaly ...
Tím se o hodně zmenší množství co se bude dávat
pak do sušičky
3- křížaly smrsklé dám dosušit v sušičce do té doby až nejsou gumové a dají se zlomit ..to je ta pravá chvíle na uskladnění do sklenice...
4- takto vysušené tvrdé křížaly se v tříštivém mlýnku na kafe umlet úplně na prášek což mám nejraději...
Pokud člověk chce umlet hrubší vločky,třeba je přidat do mlýnku se solí..tak stačí pomlet ty gumové křížaly a je to na hrubší vločky ne na úplný prach...


			
									
									Letos půjdou nasušit jen tyhle plody ..
Páč sušeného mám ještě hafo z minula..a nemám ještě tuhle voňavku nasušenou ..
Boc x JPGS a k tomu pár plodů Dragon Breaht.. myslím že to bude parádní kombinace na další variantu sušeného peklíčka
Osvědčil se mi tento způsob sušení..
1- vypreparuju semínka z plodů, a mám na usušení jen čistou dužninu... Mám to pro sebe a nepotřebuju nadstavovat množství třískami ze sušených semínek...mě to tak více vyhovuje..
2- plody na čtvrtky dám na sluníčko na Plechy ..
A suším na sluníčku až jsou z nich pěkný křižaly ...
Tím se o hodně zmenší množství co se bude dávat
pak do sušičky
3- křížaly smrsklé dám dosušit v sušičce do té doby až nejsou gumové a dají se zlomit ..to je ta pravá chvíle na uskladnění do sklenice...
4- takto vysušené tvrdé křížaly se v tříštivém mlýnku na kafe umlet úplně na prášek což mám nejraději...
Pokud člověk chce umlet hrubší vločky,třeba je přidat do mlýnku se solí..tak stačí pomlet ty gumové křížaly a je to na hrubší vločky ne na úplný prach...
Vyhodili ho z okna!!! Tůnu... Tůnu??? Tolik toho zas nebylo...
 Jára Da Cimrman
						Kdo je online
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů

		