MartinS: Pokud tam není škůdce, tak souhlasím s více prvky, že chybí. Poslední dny sype dost malých papriček, tak snad je to ten důvod, že se chce napapkat. Připomněl jsi mi, že jsem opravdu asi 2x za sebou nehnojil a zaléval jen vodou, pár malinkých lístečků taky zežloutlo. Já na ni zapomněl, měl jsem ji odloženou bokem. Takže tak. Zalévám každý den, v těch vedrech je dosucha, navíc při své výšce asi 110 cm s malým květináčem cca 5-6L - víc nemá.
Minulý rok mě tohle taky udělala, to jsem ale hnojil o hodně méně. Byly tam mšice a později třásněnky jestli pamatuju dobře. Letos měla mšice docela dlouho, ale jen decentně a v pohodě zelené listy, no až se mšic zbavila, tak tohle…Teď po pár dnech se žloutnutí rozmáhá docela rychle. V sobotu jsem dal zálivku VK, dnes jsem ji fikl wuxalem. Počkám myslím tak 2 dny a přisypal bych ještě VK. Nic jinýho nemám, už jen tekuté hoštice, slepičáky. Jinak dnes jsem našel několik kousků havěti na spodních listech (foto), ale nemyslím si, že by toho bylo tolik, aby se kytka rozsypala.
Chozee77: Tvé hnědé mišmaš fleky taky potěší…já to takové nemám z vrchní strany listu