Tak už jsem se na to nemohl jen tak dívat a když jsem byl zalívat utrhl jsem si konečně jednu Ají Challuaruro. Podle obrázků na netu by tohle měla být konečná barva. Nafoceno, rozkrojeno, ochutnáno. Na to, že by měla mít jen do max.50.000 "buňko umrtvovačů", tak docela překvapila ( tedy mně co ty moc pálivé nemusím) nástup palu skoro okamžitý a takový jako šťípavý, bodající do špičky jazyka a po straňách do hrany jazyka, ale jako fakt dost a potom se to rozleze všude, vydrží to tak 5 minut a potom zůstává jen trošičku brnění na úplné špičce jazyka. Stěna oproti jiným Aji je tlustější skoro jako u Jalapen. Taky se to projeví po skousnutí je dost šťavnatá.Vůně, no trochu oříšek, napsat jen, že je hodně zvláštní takový divný mix tropického ovoce co nejsem schopen určit, by bylo blbé, ale je to tak, vůně prostě zajímavá a zvláštní. Za mně určitě příští rok znova a jedna z adeptek na přísadu do Caribbean Sauce
Pokud někdo přemýšlí nad nějakou zajímavou chilinkou a ještě k tomu Aji, nemá o čem a rovnou si ji může napsat do playlistu na dalši rok. Tímto ještě jednou děkuji Accufacemu za semínka.