Vitality komplex je fajn, ale jestli máš vermikompostér tak mi přijde kupování vit. komplexu trochu jako nošení dříví do lesa.

Leda snad jako doplnění množství když žížalky nestíhají produkovat pro potřebu velké plantáže.

Zatímco vit. komplex je jednorázový výluh z vermikompostu, tak klasický žížalí čaj je trochu jiný level, tím že je to pomalu skapávaná tekutina tak je to výrazně koncentrovanější matroš.
I v situaci kdy na vrcholu sezóny chci mít hojnost pro balkón a dávám do žížalího palace více vodnatých složek bych to odhadnul jako 2-3x koncentrovanější než Vit. komplex, pokud netlačím na pilu s množstvím, tak bych to viděl tak 4-5krát koncentrovanější. Při použití do zálivky je to poměrně jedno, přehnojit se tím prakticky nedá (leda snad že bys to tam pral neředěný

), ale pokud bys to aplikoval na list tak je potřeba to zohlednit a použít u žížalího čaje přiměřeně slabší ředění.
Btw, já na list žížalák nedávám, čistě preventivně (a možná trochu zbytečně zbaběle) a to z toho důvodu, že to neprošlo horkou fází jako u klasického kompostu a přitom jdou u mne během sezóny do vermikompostéru i ty části kytek (chilli i rajčat) které vypadají že se o ně pokouší nějaká nemoc.