chvílema jako začátečník si začínám říkat, že pěstování chilli přece jenom je věda, protože už jsem se ztratil mezi všemi těmi projevy, kdy rostlina dává pokaždé najevo něco jiného.
 Aktuálně mám problém s rostlinou Aji Guyana. Minulý týden jsem je přesazoval do většího květináče, do substrátu floria na rajčata a papriky, protože měli problém se živinami a před tím jsem je rozumně hnojil a taky dostali wuxal, protože jim chyběl hořčík. (cca 2 týdny zpět) Teď na jedné rostlině začali dost rapidně žloutnout až černat novější listy a vůbec nevím co s tím. Má někdo zkušenost?
 Aktuálně mám problém s rostlinou Aji Guyana. Minulý týden jsem je přesazoval do většího květináče, do substrátu floria na rajčata a papriky, protože měli problém se živinami a před tím jsem je rozumně hnojil a taky dostali wuxal, protože jim chyběl hořčík. (cca 2 týdny zpět) Teď na jedné rostlině začali dost rapidně žloutnout až černat novější listy a vůbec nevím co s tím. Má někdo zkušenost?

Bone
 Bone  s tou samou Aji v roce 2020. Vyvazoval jsem to pak hodne. Kazdou vetev prakticky vazacim dratem. Dost fouka v 5.patre.
 s tou samou Aji v roce 2020. Vyvazoval jsem to pak hodne. Kazdou vetev prakticky vazacim dratem. Dost fouka v 5.patre.