Tak sladký anumky lezou jak zběsilý. Na den jsem namočil do lignohumátu a poctivě jsem je občas míchnul, aby se všechna semínka zcela namočila a přestala plavat.
Po 5 dnech od zasazení vykouklo najednou 11 klíčků.
Vsezved 2022
-
- Stálý člen
- Reputace: 2419
- Obrázky: 0
Re: Vsezved 2022
Každý máme svoji úchylku. Život je otázkou priorit.
-
- Stálý člen
Letos se mi nepodařilo vůbec vyklíčit Rocoto Manzano red. Jen jsem se o tom zmínil při návštěvě u Bonebreakers a ještě ten den dal máčet semínka. Dnes (asi po 14 dnech) jsem se stavil pro jednu rostlinku a jako vždy jsem dostal ještě bonus. Že prý jedna je málo.

Péťo děkuju
Péťo děkuju
- Bonebreakers
- Stálý člen
- Reputace: 1941
- Kontaktovat uživatele:
Nooo zbaběle si vzal jen tyhle tři chudinky a dalších pár bomb odmítal tak usilovně, že jsem vyměkl a nechal ho jít. Tvl nevzít si Bhut Jolokia Choco, Valar Morghulis, Fatalii Yellow
To, že jsi si vzal tu Maui Purple tak to nebudeš litovat 

Bone-bezzemkova-sezona-2019
Bone-bezzemkova-sezona-2020
Bone-bezzemkova-sezona-2021
Bone
„... vypouštením tabákového dýmu do vody zlato nevzniká.“ — Jára Cimrman
Důvod, proč pacifisté a zbabělci dosud díky evoluci přirozeně nevymřeli je ten, že se vždy najdou tací, kteří na jejich ochranu pozvedají zbraně.
Bone-bezzemkova-sezona-2020
Bone-bezzemkova-sezona-2021

„... vypouštením tabákového dýmu do vody zlato nevzniká.“ — Jára Cimrman
Důvod, proč pacifisté a zbabělci dosud díky evoluci přirozeně nevymřeli je ten, že se vždy najdou tací, kteří na jejich ochranu pozvedají zbraně.
-
- Stálý člen
- Reputace: 824
To se Bone teda divím že se někomu podařilo utec od tebe bez plnej obálky nebo tašky to se mne ještě nepovedloBonebreakers píše: ↑10 bře 2022 21:10Nooo zbaběle si vzal jen tyhle tři chudinky a dalších pár bomb odmítal tak usilovně, že jsem vyměkl a nechal ho jít. Tvl nevzít si Bhut Jolokia Choco, Valar Morghulis, Fatalii YellowTo, že jsi si vzal tu Maui Purple tak to nebudeš litovat
![]()

-
- Stálý člen
@trewis7
To víš, léta praxe. Že mi to ale trvalo, než jsem k tomu dospěl. A taky jsem měl štěstí díky Mírovo neštěstí. Křičel jsem ať je raději přenechá Erbovi, že mu tím udělá radost a v tom Petr vyměknul a já jsem urychleně opustil kancl, než si to rozmyslí.
To víš, léta praxe. Že mi to ale trvalo, než jsem k tomu dospěl. A taky jsem měl štěstí díky Mírovo neštěstí. Křičel jsem ať je raději přenechá Erbovi, že mu tím udělá radost a v tom Petr vyměknul a já jsem urychleně opustil kancl, než si to rozmyslí.
- Erben61
- Stálý člen
- Reputace: 5228
Jasně, beru všechno co půjde.
U mě letos chinesky O. Přes poměrně vysoké datum jsem před třemi dny zapíchal do substrátu něco semínek annumek a ajin. De facto se vracím ke kořenům a budu si letos víceménně šudlat jalapeňa a ,, rohy"

U mě letos chinesky O. Přes poměrně vysoké datum jsem před třemi dny zapíchal do substrátu něco semínek annumek a ajin. De facto se vracím ke kořenům a budu si letos víceménně šudlat jalapeňa a ,, rohy"

Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
-
- Stálý člen
- Reputace: 824
No pri úteku z kanclu si ešte nemôžeš byť ničím istý stačí telefonát na vrátnici a otočka k výťahu je istá:) až po vyslovení nashledanou si môžeš vydýchnuť:)

-
- Stálý člen
To ani výtahem se z tý pevnosti sám nedostaneš. Oddychnul jsem si opravdu až venku, když jsem opět zkontroloval krabičku, že mi tam Bone nic dalšího nepropašoval.