Děkuji, děti to baví, stále vaříme jídla aby trochu pálila, vylepšujeme pomazánky atd...
Dnes jsme zakopávali sudy na dešťovku, kterou potřebujeme na zalévaní pařeniště a sazenic. Sice okapy na altánku jeste nejsou, ale jeden sud už je zakopaný.
Já děti učil taky. Sestřenice měla dva kluky a ty jsem naučil pěkný hovadiny a netrvalo mi to léta. Ono je ale hezké vidět že lidi jsou schopni učit děti i něco užitečného.
Přeji úspěch, ale víc mě těší jejich společný tah za cílem. Koukám sem častěji než do svého vlákna.
Jak tak koukám na směr stínů, tak ty gabiony plné kamene by mohli fugovat jako super teplotní akumulátor, tam se bude chilli kytkám imho hodně líbít. Už vidím jak děcka z tvého kmene budou mít letos lepší výsledky než leckdo z nás tady na foru.
Tak ať vám to roste, dobrá práce náčelníku
Naposledy upravil 1 dne chris; celkem upraveno 14x.
Z několika důvodů:
Jako první jsme měli lonský Cayene a jen na kuchyni.... a pak rostliny chcemě pěstovat celoročně.
Od ledna do kvetna jsou doma jako sazenice, pak budou tak pouhé 4 měsice venku a pak zase doma...... To dělení vnitřní a venkovní je navíc takové neštastné dle mě.