I sem ji zasadil..ale je to spíše mexická mikro okurka..
Nevím proč to tak je...od začátku je to nějaké divné..asi nějaké mrzácké semeno...
 a po třech týdnech další fotoreport z mého chillenství. Roste to / hlavně Rocota /, kvete to / Ajiny /, plodí to / Ajiny / a začínají první barvičky.
  a po třech týdnech další fotoreport z mého chillenství. Roste to / hlavně Rocota /, kvete to / Ajiny /, plodí to / Ajiny / a začínají první barvičky.    

Zbyly mi dva textilní květináče, tak jsem do nich dal žlutou a zelenou cuketu.  Velikost - 3 galony, substrát  zahradnický z Mountfieldu,  Hoštické hnojivo na  okurky, cukety a dýně. Zatím jedou v pohodě, tak uvidím jak dlouho.
 Zbyly mi dva textilní květináče, tak jsem do nich dal žlutou a zelenou cuketu.  Velikost - 3 galony, substrát  zahradnický z Mountfieldu,  Hoštické hnojivo na  okurky, cukety a dýně. Zatím jedou v pohodě, tak uvidím jak dlouho.
 pěkně perspektivní masakr,ty haba neon mně baví,to chci,pěkná kulakovina jen co je pravda
 pěkně perspektivní masakr,ty haba neon mně baví,to chci,pěkná kulakovina jen co je pravdaUživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host