Ahoj, díky za povzbuzení, snažím se šéfe. A k těm sladkým paprikám Palermo. Koupil jsem je v Albertu, původně s tím, že si udělám vepřové nudličky tak aby tam byla nějaká zeleninka kromě cibule a rajčat. Pak jsem je ochutnal a protože chuť byla vynikající snědl jsem hned dvě na posezení k studené večeři. A zasadit semínka to už z toho vyplynulo, Vystartovali super rychle a zrovna tak rostou, za týden od minule slušně vyskočily....BlueShark píše:No ty jedeš draku
Palermo jsem viděl včera v Albertu, skoro jak RAMIRO ale chuť neznám
Jinak jsem dnes ráno při cestě z noční přesunul 10 nejlepších sazenic z vrátnice zpět domů, půjdou zatím do verandy a až se zaklimatizují brzy je dám do foliáčku. Tady jsem si teď dovolil zobrazit jednu ze vzorových, přesouvaných rostlin, ta se nevešla, pocestuje za nějakých 7 hod společně s dalšími 4 nejsilnějšími rostlinkami. Zde je obrázek a taky jedné z mých tří Jalapeň Herkules. Ty jsem předtím neměl, mám je od kolegy OMA a mají zvláštní stavbu rostliny.....
No a tady jsou další čekatelé jak na přesun tak na nové majitele. Popravdě budu rád až mi rostlin ubude to přeskupování divizí sazenic po bojišti vrátnice je docela náročný, ale aspoň čas utíká............

Fáze růstu ve foliáčku bude jistě zajímavá, jsem zvědav jak bude rostlinám prospívat pravidelný denní a noční cyklus navíc slunce bude přibývat a žádný lampy ho nenahradí. Tak zdravím všechny chillence a ať se daří Vašim chovům pekelnic a pekelníků