stankar píše:Ernesto, ty tvoje komentare, to by se kazdy za bricho popadal 

Peknou urodicku mas  

Co se tyce koriandru, tak ten zboznuju pouze cerstvy, ale nedari se mi ho vypestovat, koupil jsem jine seminka a primo z Ciny, tak jsem zvedavy.

Dekuju za uznani  

... zkousim se stat profesionalnim stand up komikem vystupujicim na pestitelskych diskuzich ... jeste to teda nemam uplne obchodne podchycene, ale doufam, ze jednoho dne by se z toho mohla stat velka vec!  

Koriandr mi v druhem kontejneru jel jak o zavod ... ostatne na videu je videt ...  stejny substrat (smes stareho, plus zahradniho noveho, plus neco bilinkoveho) ...  seminka jsme mel obycejna myslim snad z OBI. Sazel sem ho tak zacatkem kvetna? nevim presne ... a sel rovnou do pudy do radku venku.
Kdyz jsem ho presadil do mensi a melci nadoby, uz nejel tak dobre ... ma jeden hlavni dlouhej korinek primo pod sebe ... cili bude potrebovat asi hlubsi kvetinac.
Mimochodem cinsky koriandr je trosku vic mejdlovy, nez ten co se prodava u nas ale kdyz ho budes strihat brzy, tak bude super. Ja jsem z mohl strihat uz tak po mesici docela dost slusne kousky.
Mel jsem nedavno i mexicky koriandr, vypada trosku jinak, podlouhle listky - jako jitrocel kopinaty, ale vyrazne delsi ... malinko jina chu, mene mejdla, ale porad velmi dobra ... a ten pry muze byt i snadnejsi na pestovani.