Pedro píše:Já myslím, že to máš moc hezký...No a pak si dáš květináč do obýváku a ani nebudeš muset mít stromeček

Pedro píše:Já myslím, že to máš moc hezký...No a pak si dáš květináč do obýváku a ani nebudeš muset mít stromeček
Ernest píše:Pedro píše:Já myslím, že to máš moc hezký...No a pak si dáš květináč do obýváku a ani nebudeš muset mít stromečekjak to vis?! Presne tak nejak jsem si to predstavoval
Ne, opravdu ... ja pristi rok nebudu mit balkon, takze kytky budou muset v novem obyvaku prezimovat a preckat do pristiho roku .... a pak ... hmmm vymyslel uz nekdo bezpecny zavesny system na 100Kg truhliku s paprickama ven z okna na fasadu domu ?
neco nenapadneho ?
Colostomizer píše:Ptej se po starých pražských zahrádkářských koloniích. V poslední době to začíná být dost obsazené (spousta mladých lidí experimentuje), ale časem se dá najít volná ... Roční nájmy se pohybují podle velikosti a lokality, kupříkladu cca 250 metrů čtverečních včetně vodného okolo 6 tis. Kč
Seženeš i bez odstupného, kamaráde. Roční nájem se silně liší podle lokality, ale ten Tvůj je až podezřele nízkýBerry161 píše:Colostomizer píše:Ptej se po starých pražských zahrádkářských koloniích. V poslední době to začíná být dost obsazené (spousta mladých lidí experimentuje), ale časem se dá najít volná ... Roční nájmy se pohybují podle velikosti a lokality, kupříkladu cca 250 metrů čtverečních včetně vodného okolo 6 tis. Kč
alekdež kamaráde letos jsem si jednu pořídil a roční nájem je cca 700 Kč plus voda a vše okolo 1500 ročne mám zahrádku 15 min autobusem od bydliště ale musíš spíše počítat s nějakou částkou jako odstupné což je různe dej si inzerát zdarma na svaz zahrádkářů a při čekání až se někdo ozve ještě hledej jinde do jara něco najdeš
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host