Podivej se do Ciny jako Terez888 ale zkusi i http://www.dx.com" onclick="window.open(this.href);return false; a http://www.tinydeal.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Ty co mam jsem sice kupoval tady ale vyrobce je Cinsky.
První pořádná sezóna (terez, 2014)
- Gygabite
- Stálý člen
- Reputace: 99
- Obrázky: 0
Re: První pořádná sezóna (terez, 2014)
Obcas si dam i neco co nepali jako treba kafe nebo caj!!!
Ahoj vsichni
,
tak mam taky presazeno. Docela to roste a s lampou jsou spokojene. Akorat si kazda dela co chce
, rozil u stejnejch druhu je klidne 20 cm. Ale co, proste priroda...
nevetsi jalapeno

black pearle

jako bonus tu mam dve rajcata

stejne stary jalapena

stejne stary chinese multicolor

Jinak lonsky holky za oknem dost kvetou a nektery maj i par plodu, tak uvidim, jestli jim to vydrzi.
A s mistem je to katastrofa a to mam jenom nejakejch 15 kousku. Kdyz jsou ted ve vetsich kvetinacich, uz se nevejdou ani pod ten panel. Budu muset neco vymyslet..
Myslite, ze by jim nevadilo, kdyby byly v plus minus 18°C?

tak mam taky presazeno. Docela to roste a s lampou jsou spokojene. Akorat si kazda dela co chce

nevetsi jalapeno
black pearle
jako bonus tu mam dve rajcata
stejne stary jalapena
stejne stary chinese multicolor
Jinak lonsky holky za oknem dost kvetou a nektery maj i par plodu, tak uvidim, jestli jim to vydrzi.
A s mistem je to katastrofa a to mam jenom nejakejch 15 kousku. Kdyz jsou ted ve vetsich kvetinacich, uz se nevejdou ani pod ten panel. Budu muset neco vymyslet..
Myslite, ze by jim nevadilo, kdyby byly v plus minus 18°C?

Niekde som cital, ze cca 18 stupnov ( a dost svetla) su najlepsie podmienky aby sa moc nevytahovali a pekne rastli. Ale sam posudit neviem.
-
- Stálý člen
- Reputace: 1
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Mě se ty lonské papriky taky zbáznily, kvetou ted tak, že se asi vyprdnu na vyštipování. A 18°C je v pořádku pro takové kytky..
Jinak to máš pěkný, vypadají zdravě
Jen tak dál.
Jinak to máš pěkný, vypadají zdravě

upgrade po dlouhe dobe...
Ahoj, tak jsem nekolikrat v posledni dobe nafotila nejake fotky, ale nikdy se mi je nejak nepodarilo uploadnout. Kytky kupodivu bez problemu prezily stehovani cca pred dvema mesici, takze ted pro sebe maji balkon a to je parada.Doma uz se jim nelibilo, takze stehovani prislo v pravy cas. Krasne pookraly a docela i plodej. Jenom by ten balkon mohl byt vetsi, uz se tesim na pristi rok, az tam nebudou zabirat misto kramy a zasazim toho vic..
no name darovane loni

jalapeno

chinese multicolor co neni chinese multicolor

chinese multicolor

black pearle

zaokeni cosi, uz po sklizni
lonska okraska obrusta po drastickem zasahu proti msicim
letosni birds eye baby zatim neplodi, protoze na ni taky utocili msice
a jeste jedna lonska okraska, ta zvladla plody i se msicema
nakonec jedna rostlina ze seminka z lonskyho hybridu, ktera ma letos dvojnasobny papricky..
Na balkone sice moc slunicka nemaj, ponevadz je na sever, ale statecne zacinaj dozravat.
Mejte se fajn a at to vsem roste
Ahoj, tak jsem nekolikrat v posledni dobe nafotila nejake fotky, ale nikdy se mi je nejak nepodarilo uploadnout. Kytky kupodivu bez problemu prezily stehovani cca pred dvema mesici, takze ted pro sebe maji balkon a to je parada.Doma uz se jim nelibilo, takze stehovani prislo v pravy cas. Krasne pookraly a docela i plodej. Jenom by ten balkon mohl byt vetsi, uz se tesim na pristi rok, az tam nebudou zabirat misto kramy a zasazim toho vic..
no name darovane loni
jalapeno
chinese multicolor co neni chinese multicolor
chinese multicolor
black pearle
zaokeni cosi, uz po sklizni
lonska okraska obrusta po drastickem zasahu proti msicim
letosni birds eye baby zatim neplodi, protoze na ni taky utocili msice
a jeste jedna lonska okraska, ta zvladla plody i se msicema
nakonec jedna rostlina ze seminka z lonskyho hybridu, ktera ma letos dvojnasobny papricky..
Na balkone sice moc slunicka nemaj, ponevadz je na sever, ale statecne zacinaj dozravat.
Mejte se fajn a at to vsem roste

Já to tvrdím furt že chilli je na balkoně hezčí než muškáty 

úplně souhlasím jen moje tchýně to pořád nechápe a cpe na balkon muškáty a vodněny
Ja mam ten balkon bohuzel na chodbe, takze spolecnej se sousedama. Ale nastesti si na nej zatim nedelaj moc naroky. Muskaty bych neustala
Ale klidne by mohl bejt vetsi a slunecnejsi. Nebo bych ho i vymenila za plantaz...
No nic, nebudu si stezovat, nebovazne prijde nekdo s muskatama. Prece jenom od oken na sever si holky dost polepsily.