Dlouho jsem nebyl, moc starostí málo času, konečně něco obrazem i když spoustu jsem sklidil bez foto.
V práci dozrává Valar Morghulis
a červená se Sparkler
Domácí balkón se také snaží, uvidím co s ním udělá to počasí příští týden
Bone
„... vypouštením tabákového dýmu do vody zlato nevzniká.“ — Jára Cimrman Důvod, proč pacifisté a zbabělci dosud díky evoluci přirozeně nevymřeli je ten, že se vždy najdou tací, kteří na jejich ochranu pozvedají zbraně.
Když koukám na toho Sparklera, tak ho máš mnohem většího, než já. Je fakt, že už někdy v půlce léta jsem přestal hnojit. Teď ho zkusím přesunout ze skleníku dovnitř na okno. Sparkler mi drží pořád stejnou velikost, jako na začátku léta.
Každý máme svoji úchylku. Život je otázkou priorit.
Bone
„... vypouštením tabákového dýmu do vody zlato nevzniká.“ — Jára Cimrman Důvod, proč pacifisté a zbabělci dosud díky evoluci přirozeně nevymřeli je ten, že se vždy najdou tací, kteří na jejich ochranu pozvedají zbraně.
No ták určitě.... chyba s popiskama co se stane max. jednou za 100 let mám letos vybranou na dvě století. Napřed zaměním Dorsetku s Fatalii a teď jsem zjistil, že Bishop crown red není až tak red jako brown a tak trochu rocoto mini, ale zase toho bylo na rostlince docela dost
a chuťově k sýru s uzeným vynikající.
Bone
Stejně jak existuje dobrota v podobě Single malt whisky, tak jsem udělal single chunan pastu jen z mini rocota brown.
No pár jsem si jich nechal k jidlu napřímo a ještě nějaké jsou na keříku, snad stačí dozrát.
Bone