Před pár lety jsem to řešil pro balkón. A byl docela neřešitelný problém v ČR koupit časovač který umí fungovat už od nulového tlaku. Poté co skončila klasická Gardena ktera se programovala destičkou, byla na baterku, a měla kulový ventil, a v prodeji byly už jen ty nové digitální které ovšem vyžadují připojení na minimální tlak 0,7 atm. Naštěstí už pár obchodníkům za těch několik let došlo že kdejaký zahrádkář mívá soudek atp. kam sbírá děštovou vodu a už se zase dají za rozumné peníze občas dohledat a koupit jednoduché časovače na baterky které nepotřebojí tlak z vodovodu, stačí jim spád třeba i jen metr.
Druhá věc je průměr trubek/hadic rozvodu, pokud má člověk k dispozici jen malý tlak tak to chce udělat rozvod dost velkým průměrem, když jsem na to tehdá koukal (a marně se pokoušel vzpomenout si na příslušné vzorečky ze středoškolské fyziky

) tak mne docela překvapilo jak velká ztráta tlaku vlastně nastává v tenkých trubkách na pouhých pár metrech. Klasické barevné kapací koncovky 2/4/6/8 l/hod s labyrintem které prodává kdejaký growshop jsou na tohle zcela nepoužitelné, vyžadují výrazně vyšší=vodovodní tlak.
@Popol: nemáš náhodou odkaz na název/přesný typ/prodejce těch koncovek které máš použity/odzkoušeny? Balkón jsem nakonec musel vyřešit jinak protože tam tlustý rozvod neudělám, ale několik známých/přibuzných co mají domeček a okolo zahrádku se mne přesně na tohle ptalo a já jim neuměl poradit nic konkrétního odzkoušeného.