Zatím jsem klíčil ve třech hlavních vlnách.
První 9.1. - rocota, aji charapita a chiltepin capuccino proběhla až podezřele dobře a vyklíčilo vše a brzy.

Zato druhá vlna 14.1. - chinense byla hrozná

Třetí vlna 19.1. - baccatum už klíčila lépe, ale rychlosti a úspěšnosti první vlny se nevyrovnala.
Suma sumárum až na Habanero Pedro Red mám vyklíčené všechno v různém počtu / dával jsem 3 semínka do jedno jiffu a pikýroval / , kromě rocot si ponechán vždy jednu rostlinku od každého druhu.
Ten leden je stejně nebezpečný měsíc, jak to nechtělo klíčit, tak jsem ještě přihodil Bolivian Bumpy, Puerto Rican , Naganero Tripple, a ruka svrbět nepřestala...

Pár fotek jak to roste pod světly / zatím 138 chillenek + vzadu Physalis Ixocarpa, Pruinosa a Peruviana/:
Pár modelek.
Rocoto Big Brown
Aji Charapita Iquitos
Chiltepin Capuccino
@stankar - u Justina Whitea objednávám hrozně rád, protože má velký výběr chinesek za rozumné ceny, navíc přihodí vždy ještě nějaký bonus, o počtu semínek ani nemluvě / dokonce jsem tam viděl v nabídce i hybrid od loba

@erben - stálic je zatím málo, proto vždy koncem roku nažhavím mé dva oblíbené eshopy / viz výše /, a co padne do oka, to objednávám
Dnes zatím vše, a ať Vám ty naše holky pálivý dělají jenom radost.