Díky
no snad už to letos pojede a nic špatného se nestane..hlavně aby bylo léto alespoň do listopadu
já bych ještě s kloboučkem počkal
to mě docela překvapilo právě, měsíc vypadalo že to vůbec nedá a najednou bum, nový lístky a rovnou i paprikyQuentin_Bull_89 píše: ↑19 čer 2019 01:41Úplně to nevypadá, že si je měl zabrzděné. To Haba máš pěkné.![]()
Tim, že nemáš papričky bych se úplně netrápil. Já nemám na chineskách (krom prezimované) jeste ani jednu. Ještě je hafo času.Deadbull píše: ↑19 čer 2019 13:29já udelal uplne to samé a vyhodil jsem je ven ješte v dubnu a taky se mi zarazili, naštěstí se už zase rozjíždějí ale na habaneru mám jenom jednu prapričku zatím, takže to máš moc hezký, nebo spíš o hodne hezčí. Tak uvidíme jak sezona dopadne, ale nebude to jako minulý rok si myslím.
Přesně tak, zatím (pokud nenastane opravud vyjímečně mizerné léto) se nebojím že by kytky jednu úrodu nestihly. Ono člověk nemůže být nenažranej a čekat že každý rok bude jako loni, kdy mi odrůdy s kratší dobou dozrávání stihly dvě plné várky sklizně.
To jó, léto ještě nezačalo. Já jenom že minulý rok už jsem rozdával papriky kolik jich bylo a teď ještě nic. Hold si počkám, ale už se na to těším jak malý kluk.Quentin_Bull_89 píše: ↑19 čer 2019 17:49Tim, že nemáš papričky bych se úplně netrápil. Já nemám na chineskách (krom prezimované) jeste ani jednu. Ještě je hafo času.Deadbull píše: ↑19 čer 2019 13:29já udelal uplne to samé a vyhodil jsem je ven ješte v dubnu a taky se mi zarazili, naštěstí se už zase rozjíždějí ale na habaneru mám jenom jednu prapričku zatím, takže to máš moc hezký, nebo spíš o hodne hezčí. Tak uvidíme jak sezona dopadne, ale nebude to jako minulý rok si myslím.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host