Zdar chillibando!
zatím co Vaše vlákna bedlivě sleduju, tak svoje vlastní vlákno zanedbávám... nebylo, ale moc čím přispívat...
mažu si totiž máslo na hlavu a musím přiznat že letos jsem to poněkud podělal... rozmazlenej loňskym krásným jarem a celkem pozitivní předpovědí která se nakonec totálně otočila jsem vyhodil kytky ven už na velikonoce!!! a teď bych si za to nejradši nafackoval... samozřejmě i tady přišla opět zima a temný dny...takže většina kytek se zarazila

teď už se sice zase rozjíždějí, ale jsem minimálně o měsíc pozadu oproti dřívějším rokům...
naštěstí mám hodně zásob takže i s menší úrodou budu spokojen...ale sere mě to fest teda

co si budem povídat
zrovna jsem byl zalévat, tak jsem udělal pár obrázků a že to teda zveřejním takže tady je moje letošní troška do mlýna...
doufám že bude letos dlouhé léto, kytky se pořádně zmátořeji a doženou co jsem já pokazil
Habanero Red, kytka byla hodně zabržděná...chvilku jsem dokonce myslel že to uplně zabalí

Cayenne Red, ta se snažila dělat plody i přes noční skoromrazíky než se zarazila...ale co vyplodila kupodivu zraje

Inferno, čekal jsem o dost menší plody

Pimientos de Padron, nejvíc osypaný keřík co mám

ta jela zima nezima

7 Pot Bubblegum

BBG7 Large Yellow (od Chozeho77)

Bishop's Crown už taky pomalu vystrkuje růžky

Aji Fantasy Orange (taky od Chozeho77)

Thunder Mountain Longhorn

Aji Equadorian Orange, taky plodila i přes tu zimu na přelomu dubna a května
tak snad bude můj příští příspěvěk sem o dost lepší...a odnáším si ponaučení pro příští rok : "NIKAM NESPĚCHEJ, VOLE!"