Žloutnutí lístků

Choroby rostlin paprik, škůdci, identifikace, likvidace!
proki73
Moderátor
Reputace: 36
Obrázky: 0

Re: Žloutnutí lístků

Příspěvekod proki73 » 21 kvě 2014 19:34

kolega Filichilli má pravdu a tá první fotka jak to stojí vté vodě tak to je masakr

Spiri
Nováček
Reputace: 0

Příspěvekod Spiri » 21 kvě 2014 20:28

Filichilli píše:Spálené sluníčkem :tiphat:
fakt sunicko jo? no tak to me teda mrzi protoze jsou prekryty 70% stinici sitovinou a doufal jsem ze tim spaleni predejdu, navic bylo zatazene obdobi po vetsinu casu. No tak se s tim budou muset cilaci nejak poprat :)
proki73 píše:kolega Filichilli má pravdu a tá první fotka jak to stojí vté vodě tak to je masakr
vim ze to vypada desive, ale bylo to foceno tesne po presazeni a mnozstvi vody je dano tim, ze jsem potreboval prolit novou hlinu (obsah plechu jsem pak slil, nikdy me nenapadlo, ze budu nekdy fotky zverejnovat fotil jsem to jen pro svoji potrebu a sypu si popel na halvu :) )

Dekuji za odpovedi, budu bedlive pozorovat vyvoj rostlin a doufat v dalsi zdravy rust

Filichilli
Stálý člen
Reputace: 1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Filichilli » 21 kvě 2014 20:59

Ono stačí klidně hodina na přímém slunci nebo ve skleníku a taky se spálí :) I když před tím třeba byly za oknem a měly to slunce taky.. Každopádně budou v pohodě, listy nech, opadnou časem samy.

Spiri
Nováček

Příspěvekod Spiri » 23 kvě 2014 09:11

Chtel bych se jeste zeptat, je mozne, ze je spaleni zpusobene odrazenym teplem? Protoze stinovku uspesne pouzivam na zahonech, ale toto je po dlouhe dobe co mam kytky na terase a porad me vrta hlavou kde k tomu mohly prijit protoze byly hned po presazeni umisteny pod stinovku.

proki73
Moderátor

Příspěvekod proki73 » 23 kvě 2014 21:19

Spiri píše:Chtel bych se jeste zeptat, je mozne, ze je spaleni zpusobene odrazenym teplem? Protoze stinovku uspesne pouzivam na zahonech, ale toto je po dlouhe dobe co mam kytky na terase a porad me vrta hlavou kde k tomu mohly prijit protoze byly hned po presazeni umisteny pod stinovku.
i to je možné

r6AndrEw
Nový člen

Příspěvekod r6AndrEw » 14 srp 2014 13:00

Hoj, jen se chci zeptat, co si myslite o tomhle:

https://lh6.googleusercontent.com/-RGow ... C_0003.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Je to udajne black tongue scorpion.
Jsou to prvni vypestky, takze o tom stale jeste vim kulovy.
Predpokladam, ze jde o nedostatek zivin. Je to v 10L zahradnim substratu, ale jeste jsem nehnojil, neb jsem byl dohromady 6 tydnu na dovoleny a nemocny, takze se to nejak samo neudelalo...mam je venku.

Diky za postrehy

proki73
Moderátor

Příspěvekod proki73 » 14 srp 2014 19:58

r6AndrEw píše:Hoj, jen se chci zeptat, co si myslite o tomhle:

https://lh6.googleusercontent.com/-RGow ... C_0003.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Je to udajne black tongue scorpion.
Jsou to prvni vypestky, takze o tom stale jeste vim kulovy.
Predpokladam, ze jde o nedostatek zivin. Je to v 10L zahradnim substratu, ale jeste jsem nehnojil, neb jsem byl dohromady 6 tydnu na dovoleny a nemocny, takze se to nejak samo neudelalo...mam je venku.

Diky za postrehy
ahoj řekl bych ře ti to chytlo plíseň z přelívání ale je to jen typ letos jsem to měl na black pearl

Filichilli
Stálý člen
Reputace: 1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Filichilli » 14 srp 2014 20:54

Zahnoj ji něčím komplexním s mikroprvky a jak často zalíváš ? Nemáš tam svilušky ?

Zpět na „Choroby a škůdci chilli paprik“