No teď bych je ještě určitě nechal venku. Minimálně do konce měsíce a pak podle počasí.
Domů si je klidně můžeš dát. Ale pokud chceš aby ti doma dál rostly (nebudeš je zazimovávat), tak jim budeš muset svítit a starat se o ně.
Když je dáš domů teď hned a budou někde u jižního okna, tak teď budou mít asi světla dost. Ale postupně se zkrátí den a pak už denní světlo stačit nebude.
Papričky mám na balkoně, co teď s nima?
Re: Papričky mám na balkoně, co teď s nima?
Tak jsem ty my holky trosku ostrihal a posilam fotky, jak to vypada. Na tech habanerech (nebo co to je) mam jen 4 plody.. ty maly papricky (to je ten ker vzadu) je hromada plodu a pali relativne dost (i me, co ma doma UltraDeath a podobny mnamky:)
- Přílohy
-
- Chilli.zip
- (360.66 KiB) Staženo 134 x
- Ernest
- Stálý člen
- Reputace: 10
- Obrázky: 0
To nevypada vubec zle ... rostliny jsou pekne stavene ... papricky uz maji slusnou hmotu, tak uz jen pockat nez to dozraje
chce to trosku odolne nervy ...

Diky za podporu:) Fakt mam z te zimy strach a porad mam pocit, ze vic z toho nevyzdimu:) Myslis, ze se jeste vybarvi? Co to jsou ty maly vubec za druh? Ty krabaty bych rekl, ze habanero, ale mel jsem seminka myslim i Bhut Jolokia.. to je tak, kdyz si to clovek nepopise:)
Cus, vidim habanera a pak nejakou okrasku. Jolokii zadnou.
Tak je to habanero:) Okrasku? Tim myslis ty maly papricky? Ty jsou chutove vyborny a prekvapive docela pali 

Ta okraska jak jí říkáte, že by néco thajského? Demon red atd....
Dneska prijemny prekvapko.. jedna papricka (ta "okraska") je krasne cervena:)