Můžeš si koupit levný cigaret.tabák... udělat výluh... ale to je běh na dlouhou trať s nejistým výsledkem...postřik se musí několikrát velmi pečlivě opakovat...Být tebou tak to stříknu Mospilanem 20 SP (balení po 1,8 g cca po 40 kačkách)..rozředíš to v poměru 6l vody na 1,8g prášku...a máš klid.. ochranná lhůta je týden..pajin píše:ahojte jsem tu novej tak doufám že se to tu už někde neřešilo loni mě chilli napadali mšice pořád dokola zkoušel sem stříkat kopřivovou vodou sice zabrala ale za cca 3 dny se zase začali objevovat nakonec sem je likvidoval mospilanem někde jsem vyčetl že stačí vedle paprik pěstovat tabák a že je to přirozeně odpuzuje loni jsem pěstoval na balkoně 10 kytek letos chci víc a chci to dát do zahrádky tak sem se chtěl zeptat jestli nevíte o nějaké rostlině něco dostupnějšího než tabák co by se dalo zasadit vedle a odpuzovalo by to mšiceta chemie se mi moc nelíbí rád bych to vyřešil jinak děkuji za rady
http://www.semena-marihuany.cz/cs/blog/ ... konopi-1-2" onclick="window.open(this.href);return false;witass píše:Stačí jedna rostlinka marihuany někde vedle a mšici za celý rok neuvidíš. To je jistota!
A že by to v dnešní době bylo něco vyloženě nedostupného si nemyslím, vždy se u někoho v okolí najde.. a roste to samo...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti