kvetináče
-
- Stálý člen
- Reputace: 1
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: kvetináče
Potravinářská folie je na potraviny a to přesně na to. Tzn. že není vyrobena aby vydržela 1000 let a neměnila svoje vlastnosti. Osobně bych se bál víc té folie než kýble, že se začne vlivem tepla, vody a reakce hlíny rozkládat...
tak ta folie bez vlivu UV zareni se jen tak nezacne rozkladat. Ja nemam v planu mit stejnou hlinu maximalne na 2. roky a pak si zase privezu z chalupy kompostovanouJuraS. píše:Potravinářská folie je na potraviny a to přesně na to. Tzn. že není vyrobena aby vydržela 1000 let a neměnila svoje vlastnosti. Osobně bych se bál víc té folie než kýble, že se začne vlivem tepla, vody a reakce hlíny rozkládat...

Me to prijde prijatelnejsi jak ten smrad z kalafu aby sel do hliny. Kazdopadne pristi rok to vyzkousim. 2 stejne odrudy (cca stejna velikost) do stejne hliny jen do jine nadoby.
-
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Já je teda po koupení něchám pár týdnů vyvětrat a napustím do toho vodu. Pak provrtám vrtačkou dostatek děr a bez problémů.
Delas do kyblu vrtackou diry kolem prostredku nebo klidne nejak po celem dne? Vezmu si pak taky vrtacku a bude
Nejakej 0,5cm vrtak a alespon 10 der do kazdeho
Nebo staci treba 4 vetsi jako v kvetinacich? Vim ze je to treba zbytecny dotaz, jen me to zajima jakou kdo ma techniku. Samo diry asi tam kde vizualne je prohluben atd...

Já vyřezávám normálka nožem trojúhelníky dole u dna ne přímo ve dně. Ale já používám 25 až 30l kýble. 

-
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
u 20l ze spodu máš na sebe kolmé půlicí čáry, v každém tom jednom "díle" jsem udělal u těchto čár jednu díru, takže dokola 8 děr + 1 uprostřed. U kalfasu 65l těch děr bylo okolo 13.
Tak jsem totento týden nevydržel a objednal si si kýble na příští rok. Našel jsem je za skvělou cenu 33,5 kč
http://www.maxeuro.cz/vedro-stavebni-20-l-d_1652.html" onclick="window.open(this.href);return false; ;-)

- Colostomizer
- Stálý člen
- Reputace: 169
Když tak čtu ten popis výrobku ... nebojíš se, co všechno se z toho bude postupně uvoňovat do substrátu a co Ti postupně nasajou papričky?Fénix píše:Tak jsem totento týden nevydržel a objednal si si kýble na příští rok. Našel jsem je za skvělou cenu 33,5 kčhttp://www.maxeuro.cz/vedro-stavebni-20-l-d_1652.html" onclick="window.open(this.href);return false; ;-)