Ono by to přestalo nejspíš i bez té pomády. Pokud se kapsaicin dostane pod kůži, tak už s tím nic dělat nejde. Nepomáhá ani mléko, ani alkohol. Už mě párkrát ruce hořely.Cizule89 píše:Pri krajeni sem se podrbala na nose, tak me palil nos a okolo rtu. Pomohlo mi napatlat misto pomadou na rty. Po chvili to prestalo palit.
na to nepomáhá nic musíš si to jen vychutnat a dát pozor at na nikoho nesaháš a nebo si nemnout oči atd.Kendy píše:Ono by to přestalo nejspíš i bez té pomády. Pokud se kapsaicin dostane pod kůži, tak už s tím nic dělat nejde. Nepomáhá ani mléko, ani alkohol. Už mě párkrát ruce hořely.Cizule89 píše:Pri krajeni sem se podrbala na nose, tak me palil nos a okolo rtu. Pomohlo mi napatlat misto pomadou na rty. Po chvili to prestalo palit.
Oko pomáhá vypláchnout, na sliznicích v ústech a v břiše velmi dobře funguje mléko, nebo mléčné výrobky.
Sáhnout si na něj rukou od chilli, tak to je smrt rozkošíproki73 píše: ↑05 lis 2014 17:21joho tak to je pecka krájet bez rukavic a jako frajer sis měl pohrát ze svím pyjemColostomizer píše:Taky se přidám ...
Minulý týden jsem krájel habanera a Nagu Morich, samozřejmě že bez rukavic, pač jsem přeci frajer a hrdina ... a vůbec ... je to cool, ne?
Další den ráno jsem od čtyř nespal, neboť mi hořely ruce ... Cca za tři dny jsem pak vyrazil do sauny a hádejte, co se asi staloMetodou klinického pokusu na vlastní osobě jsem tedy prokázal, že účinek kapsaicinu na TRPV1 receptor přetrvává opravdu, ale opravdu dlouho
ale podráždění rokou je taky fajn já to znám z česneku
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host