super zážitky pro příště doporučuji rukavice při porcování a co se týče te tvé koupele věř že je to k ničemuglorei píše:Nejhorší ale bylo, když jsme šli s mou milou spát...Chtěli jsem si udělat hezký večer - víno, romantický filmík a ejhle, tolika sprostých slov po jedné puse a jednom hmatu na ono místo jsem ještě nikdy od slečny neslyšel![]()
mam podobnu skusenostglorei píše:.Nejhorší ale bylo, když jsme šli s mou milou spát...Chtěli jsem si udělat hezký večer - víno, romantický filmík a ejhle, tolika sprostých slov po jedné puse a jednom hmatu na ono místo jsem ještě nikdy od slečny neslyšel![]()
joho tak to je pecka krájet bez rukavic a jako frajer sis měl pohrát ze svím pyjemColostomizer píše:Taky se přidám ...
Minulý týden jsem krájel habanera a Nagu Morich, samozřejmě že bez rukavic, pač jsem přeci frajer a hrdina ... a vůbec ... je to cool, ne?
Další den ráno jsem od čtyř nespal, neboť mi hořely ruce ... Cca za tři dny jsem pak vyrazil do sauny a hádejte, co se asi staloMetodou klinického pokusu na vlastní osobě jsem tedy prokázal, že účinek kapsaicinu na TRPV1 receptor přetrvává opravdu, ale opravdu dlouho
No, já ty papričky vždycky držím jenom za stopku a moc na ně nešahám ... ale i to málo evidentně stačíproki73 píše:joho tak to je pecka krájet bez rukavic a jako frajer sis měl pohrát ze svím pyjemColostomizer píše:Taky se přidám ...
Minulý týden jsem krájel habanera a Nagu Morich, samozřejmě že bez rukavic, pač jsem přeci frajer a hrdina ... a vůbec ... je to cool, ne?
Další den ráno jsem od čtyř nespal, neboť mi hořely ruce ... Cca za tři dny jsem pak vyrazil do sauny a hádejte, co se asi staloMetodou klinického pokusu na vlastní osobě jsem tedy prokázal, že účinek kapsaicinu na TRPV1 receptor přetrvává opravdu, ale opravdu dlouho
ale podráždění rokou je taky fajn já to znám z česneku
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host