No se sklenicemi je to věčný boj. Takže je to taková směs od sklenic od jogurtu a majonezy az po sklenice od paštik, marmelád a třeba i od nějaké tresky. Je to na domácí použití, takže nebazíruju na štábní kultuře. A taky omáčky se průběžně zpracovávají a sklenice samozřejmě zůstávají. Byla kamaráde tvá zvědavost uspokojena?BlueShark píše: ↑18 zář 2018 12:59Kde na to bereš sklenicePedro píše: ↑16 zář 2018 00:49Kolego, jsem moc rád, že tato omáčka slaví úspěch. Doporučuji vyzkoušet i hrušku, neboť jejich čas přichází...
A já to mám stejně, uvařil jsem pět hrnců švestkové, dva z blumek, čtyři hrnce mirabelkového chutney a dva hruškové. No a zatím toho doma moc nezbylo, protože lidem chutná a chtějí víc. A to nepočítám čtyři hrnce meruňkové. Hrncem myslím cca 3-4litry každou várku.
Švestková
Re: Švestková
Re: Švestková
SkoroPedro píše: ↑19 zář 2018 10:26No se sklenicemi je to věčný boj. Takže je to taková směs od sklenic od jogurtu a majonezy az po sklenice od paštik, marmelád a třeba i od nějaké tresky. Je to na domácí použití, takže nebazíruju na štábní kultuře. A taky omáčky se průběžně zpracovávají a sklenice samozřejmě zůstávají. Byla kamaráde tvá zvědavost uspokojena?BlueShark píše: ↑18 zář 2018 12:59Kde na to bereš sklenicePedro píše: ↑16 zář 2018 00:49
Kolego, jsem moc rád, že tato omáčka slaví úspěch. Doporučuji vyzkoušet i hrušku, neboť jejich čas přichází...
A já to mám stejně, uvařil jsem pět hrnců švestkové, dva z blumek, čtyři hrnce mirabelkového chutney a dva hruškové. No a zatím toho doma moc nezbylo, protože lidem chutná a chtějí víc. A to nepočítám čtyři hrnce meruňkové. Hrncem myslím cca 3-4litry každou várku.
Jde mi o to že vím, že dle fotek to cpeš do sklenic od majolky atd, mě to pár let zpět škaredě vytrestalo, tu a tam sklenice co nedolehla a nepoznal jsem to, víčka nemaj cvakací střed a zkrátka se zkazily. Nějak jim už nevěřím, chce to ty zlatavé s kroužkama na středu víćka a sklenice pořádné, musím objednat, došly
-
- Stálý člen
- Příspěvky: 1555
- Registrován: 19 lis 2016 18:44
- Reputace: 4899
- Obrázky: 0
- Bydliště: Valašské Meziříčí
Re: Švestková
tak dnes test mírně odleželé švestkové Pedroviny,tuším tak něco přes měsíc stáří...3 veletenké plátky vepřové kýty,jen sůl,pepř a šup na pánev, na prudko minutu z každé strany,vyjmout čuně na talíř,do výpeku 2 lžíce švestkové,promíchat,odstavit a vložit kousek másla na jemnost,nechat rozpustit,přelít plátky a hurá na konzum....mám Pedrovinu dosti krutě hot,ale bylo to prostě skvělé a hlavně rychlovka
za mně veryverygood
za mně veryverygood
co pálí jak sviňa,nestíhá bolet
-
- Nový člen
- Příspěvky: 3
- Registrován: 30 zář 2019 12:27
- Reputace: 7
- Obrázky: 0
- Bydliště: Ostrava
- Kontaktovat uživatele:
Re: Švestková
Parádní, zatím jde nejvíce na odbyt. Kamarádi a rodina se po ní můžou utlouct. Udělána ostrá verze. Čeká mě ještě jemnější. Díky za recept.
Z čehokoliv, co má nad 1M SHU, lezu po zdi. Jsem Spider-man.
Kdo je online
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů