Lumpové jste oba dva, ten growbox není nafukovací. Si to budu pamatovat . Tvl takové malé smutné zelené to koukalo a nic....... No tak to narvu Erbovi do vrátnice
Bone
„... vypouštením tabákového dýmu do vody zlato nevzniká.“ — Jára Cimrman Důvod, proč pacifisté a zbabělci dosud díky evoluci přirozeně nevymřeli je ten, že se vždy najdou tací, kteří na jejich ochranu pozvedají zbraně.
V boxu mám nyní ubytované sladké papriky. Pro letošek jsem pořídil na sladké klasický 200l sud a doufám, že se v něm lépe vypořádám se slimákama, než v loni na záhonu.
Každý máme svoji úchylku. Život je otázkou priorit.
Jo, slimáci dokážou na záhoně udělat slušnej Mordor. Většinou mi ale zlikvidovali mladé sazenice - pokud člověk dokáže "ochránit" záhon po dobu cca měsíce, tak ty rostliny nějaký okus zvládnou. Holt kromě pastí a požerových návnad člověk musí ráno a večer proběhnout zahradu a likvidovat bojem zblízka.
Večer jsem posbíral všechny slimáky na záhoně a druhý den jsem našel ožraný plody sladký papriky. Celkem mi v loni sežrali slimáci 80% sladkých paprik.
Naposledy upravil 1 dne vsezved; celkem upraveno 23x.
Každý máme svoji úchylku. Život je otázkou priorit.