Menší fotoreport Haba Bonda Ma Jacque co jsem pred měsícem dával semínka do země už vypadají takto
A hned vedle nich Aji Limo Rosso dovybarvila ty prvni tři plody
A pro vsezveda reportáž z dozrávání Antillais Caribbean, tak uvidím jestli půjdou přes oranžovou
Bone
„... vypouštením tabákového dýmu do vody zlato nevzniká.“ — Jára Cimrman Důvod, proč pacifisté a zbabělci dosud díky evoluci přirozeně nevymřeli je ten, že se vždy najdou tací, kteří na jejich ochranu pozvedají zbraně.
Sice moc nevím jak vzniká zlato, ale vidím na vlastní oči při vypouštění dýmu že to děláš sakra dobře. Mě letos ajiny taky sprintují v čele pelotonu, ale vybarvený ještě ani náhodou. Tak pokračuj a někdy naviděnou.
Ó děkuji strejčku Erbe děkuji za pochvalu. Jo docela to jde, něco jsem už domixnul do Karibské šmakulády něco napřímo snědl a další se díky počasí pěkně barví
Aji Mango
Aji Fantazy orange
Jinak Ajiny mi jedou docela dobře, jen Aji Melocoton začala nasazovat teprve teď na plody, v době ,když všechny ostatní už postupně dozrávají.
Co mi dělá radost jsou ta měsíční Haba jak rychle rostou a počítám, ze do konce července by mohly dorovnat zpoždění.
Bone
„... vypouštením tabákového dýmu do vody zlato nevzniká.“ — Jára Cimrman Důvod, proč pacifisté a zbabělci dosud díky evoluci přirozeně nevymřeli je ten, že se vždy najdou tací, kteří na jejich ochranu pozvedají zbraně.
Bone
Bone
To by i mohlo odpovídat. Tu asi jedinou fotku, kterou mám jsem dělal v noci s bleskem a barevně to může zkreslovat. Možná by našel Golonka nějakou fotku, semínka jsem měl od něj.
Každý máme svoji úchylku. Život je otázkou priorit.
Bone