koniash 2019
-
- Stálý člen
- Příspěvky: 2491
- Registrován: 31 kvě 2017 22:15
- Reputace: 3908
- Obrázky: 0
- Bydliště: Praha, 255 mnm, USDA 7b
Re: koniash 2019
@MartinS: taky jsem docela skeptický vůči jednorázovce v troubě. Šel bych na to tak, že bych to v troubě řešil v opakovaných seancích. Tj. podobně jako sušení na slunci když některý den svítí a jiný né. Jednou za pár dní na několik hodin do zvýšené teploty, pak nechat den dva v pokojovce, pak opět zvýšená teplota,... prostě aby rozkladné procesy při pokojovce a mizerném proudění vzduchu v bytě nedostali příliš dlouhou dobu na to se rozběhnout.
TerasovaSahara 2017 | TerasovaSahara - 2018 | TerasovaSahara - 2019 |
TerasovaSahara - 2020 | TerasovaSahara - 2021 || Fotky
"Don't just grow the chiles, let them grow you!"
TerasovaSahara - 2020 | TerasovaSahara - 2021 || Fotky
"Don't just grow the chiles, let them grow you!"
- gyver
- Stálý člen
- Příspěvky: 383
- Registrován: 27 říj 2017 12:16
- Reputace: 825
- Obrázky: 0
- Bydliště: Novohrad 219m n.m.
Re: koniash 2019
- Quentin_Bull_89
- Stálý člen
- Příspěvky: 1467
- Registrován: 09 kvě 2018 17:58
- Reputace: 1967
- Obrázky: 0
- Bydliště: Kypr, Oroklini
Re: koniash 2019
To video nevypadá špatně. Akorát
Hyňo, při jaké teplotě ty to necháváš vysoušet?
„Chilli je jako plamen: jakmile neroste, zhasíná.“ 

Re: koniash 2019
Po tech trech dnech se to osprchuje od te soli nebo jen se sul nejak setre?
- Quentin_Bull_89
- Stálý člen
- Příspěvky: 1467
- Registrován: 09 kvě 2018 17:58
- Reputace: 1967
- Obrázky: 0
- Bydliště: Kypr, Oroklini
Re: koniash 2019
Koniash by mohl hodit nějaký univerzální návod. 
„Chilli je jako plamen: jakmile neroste, zhasíná.“ 

-
- Stálý člen
- Příspěvky: 1579
- Registrován: 19 lis 2016 18:44
- Reputace: 5033
- Obrázky: 0
- Bydliště: Valašské Meziříčí
Re: koniash 2019

nádobu používám plastovou s víkem
cukr je nejlepší třtinový hrubý,ale i v obyč krystalu to funguje
sůl hrubozrná mořská nebo lepší,hrubozrná sůl i krystal cukr proto,že se líp čistí a neulpívají a není to potom ani sladké,ani přesolené,sůl i cukr slouží jenom jako pijavice šťávy z masa a konzervanty
mezi kuchyní a chodbou nejsou dveře,je tam trvalý pohyb vzduchu a teplota je mezi 20-25C podle toho jak veleftipná fárá v kamnech



co pálí jak sviňa,nestíhá bolet
-
- Stálý člen
- Příspěvky: 1579
- Registrován: 19 lis 2016 18:44
- Reputace: 5033
- Obrázky: 0
- Bydliště: Valašské Meziříčí
Re: koniash 2019
co pálí jak sviňa,nestíhá bolet
-
- Stálý člen
- Příspěvky: 1579
- Registrován: 19 lis 2016 18:44
- Reputace: 5033
- Obrázky: 0
- Bydliště: Valašské Meziříčí
Re: koniash 2019

chilli domek si jede to svoje
Brown Bhutlah
takový jakýsi poštěkanec Brainstrain Scorpion Peach
venkovní frňákovníky nad chillidomkem,skoro samé haba
cosi se i ráno natrhalo dolní řada zleva Brainstrain Scorpion,Naganero,Big Black Mama,Dorset Naga,Fatali Orange,prostřední Brainstrain Scorpion Yellow a Peach,2*7Pot Primo Yellow,Naga Morich a Valar Morghulis Yellow pheno,horní řada 7Pot Jonah,7Pot Primo,Trinidad Scorpion Peach,Brown Bhutlah,Jolokia Chocolate
Takže první kolo sběru dokončeno kromě dvou kytek 7 Pot Apocalypse,k těm se musím nějak postupně odpoledne prokousat,Habanera a jemnopalky přijdou na řadu zítra

co pálí jak sviňa,nestíhá bolet
Kdo je online
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti