koniash 2019
- 
				chris
 - Stálý člen
 - Příspěvky: 2491
 - Registrován: 31 kvě 2017 22:15
 - Reputace: 3908
 - Obrázky: 0
 - Bydliště: Praha, 255 mnm, USDA 7b
 
Re: koniash 2019
@MartinS: taky jsem docela skeptický vůči jednorázovce v troubě. Šel bych na to tak, že bych to v troubě řešil v opakovaných seancích. Tj. podobně jako sušení na slunci když některý den svítí a jiný né. Jednou za pár dní na několik hodin do zvýšené teploty, pak nechat den dva v pokojovce, pak opět zvýšená teplota,... prostě aby rozkladné procesy při pokojovce a mizerném proudění vzduchu v bytě  nedostali příliš dlouhou dobu na to se rozběhnout.
			
									
									TerasovaSahara 2017 | TerasovaSahara - 2018 | TerasovaSahara - 2019 | 
TerasovaSahara - 2020 | TerasovaSahara - 2021 || Fotky
"Don't just grow the chiles, let them grow you!"
						TerasovaSahara - 2020 | TerasovaSahara - 2021 || Fotky
"Don't just grow the chiles, let them grow you!"
- gyver
 - Stálý člen
 - Příspěvky: 383
 - Registrován: 27 říj 2017 12:16
 - Reputace: 825
 - Obrázky: 0
 - Bydliště: Novohrad 219m n.m.
 
Re: koniash 2019
- Quentin_Bull_89
 - Stálý člen
 - Příspěvky: 1468
 - Registrován: 09 kvě 2018 17:58
 - Reputace: 1968
 - Obrázky: 0
 - Bydliště: Kypr, Oroklini
 
Re: koniash 2019
To video nevypadá špatně. Akorát 
 Hyňo, při jaké teplotě ty to necháváš vysoušet?
			
									
									„Chilli je jako plamen: jakmile neroste, zhasíná.“  
						Re: koniash 2019
Po tech trech dnech se to osprchuje od te soli nebo jen se sul nejak setre?
			
									
									
						- Quentin_Bull_89
 - Stálý člen
 - Příspěvky: 1468
 - Registrován: 09 kvě 2018 17:58
 - Reputace: 1968
 - Obrázky: 0
 - Bydliště: Kypr, Oroklini
 
Re: koniash 2019
Koniash by mohl hodit nějaký univerzální návod. 
			
									
									„Chilli je jako plamen: jakmile neroste, zhasíná.“  
						- 
				koniash
 - Stálý člen
 - Příspěvky: 1579
 - Registrován: 19 lis 2016 18:44
 - Reputace: 5033
 - Obrázky: 0
 - Bydliště: Valašské Meziříčí
 
Re: koniash 2019
nádobu používám plastovou s víkem
cukr je nejlepší třtinový hrubý,ale i v obyč krystalu to funguje
sůl hrubozrná mořská nebo lepší,hrubozrná sůl i krystal cukr proto,že se líp čistí a neulpívají a není to potom ani sladké,ani přesolené,sůl i cukr slouží jenom jako pijavice šťávy z masa a konzervanty
mezi kuchyní a chodbou nejsou dveře,je tam trvalý pohyb vzduchu a teplota je mezi 20-25C podle toho jak veleftipná fárá v kamnech
co pálí jak sviňa,nestíhá bolet
						- 
				koniash
 - Stálý člen
 - Příspěvky: 1579
 - Registrován: 19 lis 2016 18:44
 - Reputace: 5033
 - Obrázky: 0
 - Bydliště: Valašské Meziříčí
 
Re: koniash 2019
co pálí jak sviňa,nestíhá bolet
						- 
				koniash
 - Stálý člen
 - Příspěvky: 1579
 - Registrován: 19 lis 2016 18:44
 - Reputace: 5033
 - Obrázky: 0
 - Bydliště: Valašské Meziříčí
 
Re: koniash 2019
chilli domek si jede to svoje
Brown Bhutlah
takový jakýsi poštěkanec Brainstrain Scorpion Peach
venkovní frňákovníky nad chillidomkem,skoro samé haba
cosi se i ráno natrhalo dolní řada zleva Brainstrain Scorpion,Naganero,Big Black Mama,Dorset Naga,Fatali Orange,prostřední Brainstrain Scorpion Yellow a Peach,2*7Pot Primo Yellow,Naga Morich a Valar Morghulis Yellow pheno,horní řada 7Pot Jonah,7Pot Primo,Trinidad Scorpion Peach,Brown Bhutlah,Jolokia Chocolate
Takže první kolo sběru dokončeno kromě dvou kytek 7 Pot Apocalypse,k těm se musím nějak postupně odpoledne prokousat,Habanera a jemnopalky přijdou na řadu zítra

co pálí jak sviňa,nestíhá bolet
						Kdo je online
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti

		