do poznámek:
- Ajiny si okolo 38-42 dne po vyklíčení, s 8-9 pravým lístkem myslí že už nepotřebují děložní lístky a zbavují se jich.
- jeden slot salátu dostal před chvíli pokusnou "mikrojurtu" z bíle netkanky, pokud se projeví pozitivně na datu vyklíčení, dostanou to do budouna všechny sloty.
- pH 14 dní venku odstáte, od děště' a sněhu izolované, zmrzlé a pak roztáté kohoutkové vody začátkem jara je nepěkných 9,0.
- sazeničky si dnes užili 40 minut odpoledního přímého slunce a jemného šťouchání od lehounkého větříku, měli by mít lehce předtrénováno od biovitalek, tak ať se snaží.
TerasovaSahara - 2018
-
- Stálý člen
- Reputace: 3908
- Obrázky: 0
Re: TerasovaSahara - 2018
Naposledy upravil 2 dne chris; celkem upraveno 25x.
TerasovaSahara 2017 | TerasovaSahara - 2018 | TerasovaSahara - 2019 |
TerasovaSahara - 2020 | TerasovaSahara - 2021 || Fotky
"Don't just grow the chiles, let them grow you!"
- stankar
- Stálý člen
- Reputace: 1311
Ja sledoval letos svoje zastrizene a viditelne male vyhonky byly uz po dvou dnech
Stankar s1 | Stankar s2 | Stankar s6 | Stankar s7 | Stankar s8 | Stankar s9 | Stankar s10
stankar1990@gmail.com
-
- Stálý člen
@hotred: obé netuším, nechám se překvapit, zkouším to prvně u chilli, natožpak u baccatum. U toho větvení si nejsem jist vůbec, před topnutím začínali mít tendenci se samovolně větvit (viz detail v místě střihu), takže imho je taky možné že se nerozvětví, že jen nejvyšší zárodek větvení převezme funkci růstového vrcholu, mají střídavé listy, tak uvidíme.
@stankar: dík, prima, budu brzo vědět jestli si nadávat nebo né.
Zatím je fajn to, že odstřižené vrcholy po cca 24 hodinách sice kroutí lístky, ale udrží je vztyčené, takže v hlubině, kde doufám vzniknou z ničeho nové kořínky, se něco pozitivního děje
@stankar: dík, prima, budu brzo vědět jestli si nadávat nebo né.
Zatím je fajn to, že odstřižené vrcholy po cca 24 hodinách sice kroutí lístky, ale udrží je vztyčené, takže v hlubině, kde doufám vzniknou z ničeho nové kořínky, se něco pozitivního děje

-
- Nový člen
- Reputace: 29
No ja si včera u stěhování zlomil jeden vyhonek na habaneru - truhlík 1 už se dvojí - tak asi ulomim i druhej a uvidíme jestli půjde do keře. Ale nerad do nich zasahuji nemám na to nervy.
-
- Nový člen
- Reputace: 29
Dík za info. Ulomím i druhou - na tvojí odpovědnost. viz výše.
- stankar
- Stálý člen
- Reputace: 1311
Neboj, uz bys mel videt kazdym dnem viditelne vyhonky. Akorat jsem vyfotil svoje po 3 dnech od zastrizeni. Je videt, ze kazda rostlina to ma jinak, ale ve vsech pripadech rostou vsude nove vyhonky.

Stankar s1 | Stankar s2 | Stankar s6 | Stankar s7 | Stankar s8 | Stankar s9 | Stankar s10
stankar1990@gmail.com
-
- Stálý člen
Dík za morální podporu a fotky. A jj, obě už mají výhonky, u jedné to dopadlo jak jsem čekal, zárodky větvení před střihem převzali roli vrcholů, uvidíme jestli pojedou oba stejně nebo ten výše převáží. Ta druhá si ještě rozmýšli jak to přesně chce.
Dám za pár dní fotky, až bude jasno kudy se vývoj ubírá.
A nechci to zakřiknout, ale oba stříhlé vrcholy jsou stále zelené a listy neuvadají, vypadá to že budu mít letos 2 klony, teď jenom kam je dát :-O
Dám za pár dní fotky, až bude jasno kudy se vývoj ubírá.
A nechci to zakřiknout, ale oba stříhlé vrcholy jsou stále zelené a listy neuvadají, vypadá to že budu mít letos 2 klony, teď jenom kam je dát :-O
Naposledy upravil 1 dne chris; celkem upraveno 29x.
- Erben61
- Stálý člen
- Reputace: 5228
Zdar chlape, musím tě pochválit,
tvoje vlákno je zajímavý čtení, někdy na to jdeš docela vědecky. Ale zaujal mě jeden odstavec tvýho textu, tak jsem ho tedy zkopíroval a řekl bych, že by se mohl tesat do kamene.
Cituji :
,, Ani ve snu by mne tedhá nenapadlo co všechno se za ten rok přihodí, co nového se naučím, že za pár týdnů objevím tak skvělé fórum jako je tohle, potkám nezištné a obětavé lidi kteří jej tvoří... a že se mi z toho vyvine nový koníček kterému celkem propadnu
Takže ještě jednou, díky moc Vám všem, ať nám to roste! "
Za to ti děkuji, přeju taky hodně zdaru a zasloužíš si náklad omáček, aby jsi netrpěl nedostatkem. Pošli mi do SZ adresu rád se s tebou podělím o přebytky. Takže ještě jednou
a chilli zdar. 

Cituji :
,, Ani ve snu by mne tedhá nenapadlo co všechno se za ten rok přihodí, co nového se naučím, že za pár týdnů objevím tak skvělé fórum jako je tohle, potkám nezištné a obětavé lidi kteří jej tvoří... a že se mi z toho vyvine nový koníček kterému celkem propadnu

Takže ještě jednou, díky moc Vám všem, ať nám to roste! "
Za to ti děkuji, přeju taky hodně zdaru a zasloužíš si náklad omáček, aby jsi netrpěl nedostatkem. Pošli mi do SZ adresu rád se s tebou podělím o přebytky. Takže ještě jednou

Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´