Ať se stále daří takto dobře.
Já tam vezmu co bude zralé a i nějaká semínka co mám z minulých sezon. Tebe bych kolego poprosil o jednu co mi ne a ne nasadit květ a o které vím, že jí máš. A to jest Hallows Eve. Moc se mi líbí, ale nemá ani poupě. Prostě nic. Kdyby to vyšlo, tak předem díky.Erben61 píše: ↑21 srp 2018 19:50Ahoj, plodů dostatek, žádná bída. Jsem rád, že ti ten Brazilec plodí, mě teď teprve taky nasadil cca 10 plodů, ale jsou parádní. Myslím, že s tím hábkem Red Savina budeš spokojen a má docela slušnou voltáž, měl jsem ho vloni i předloni. Genetiky není dost, předevčírem jsem si od Vasjise přinesl krásnýho Caramel Škorpiona a brutální Nagabrain Brown takže ještě něco ,,zachráním" na vypalováku a společně se zásilkou v ceně 300,-Kč bude napřesrock zase hromada nových, mnou nepěstovaných krásek, dělnic i fajnovek.Hodně zdaru.![]()
![]()
Hele mně se taky líbí taková správná směska a hlavně zbarvení. Je to prostě zajímavý.Erben61 píše: ↑22 srp 2018 07:54Jasná zpráva. Tyhle nové a moc pěkné hybridy Hallows Eve a Valar Morghulis mám od Lukáše Černého který tady ,,účinkuje" jako Freebio, ale není zde moc aktivní. Dost mě potrápily, oba dva druhy než jsem je rozplodil, tedy EVE plodí už v desítkách plodů, ten Valar jen v jednotkách. Jsou to více jak metrová košťata, někde v genetice zřejmě dvě kolena zpět je podle mě nějaký baccatum, odpovídá tomu řada ukazatelů. Stejně je tomu i u další krásné kytky, se stejnými příznaky Pimenta de Neyde. Tak ta mi tedy spíš neyde než jde, kytka je to tedy ukázková, silná ,vysoká a pěkně stavěná ale plodů poskrovnu. Nevím přesně, ale tuším , podle toho co jsem nastudoval z různých pramenů, že ta Pimenta a odvozeně od toho i ty dvě vpředu zmiňované, by asi chtěla snad větší vlhkost vzduchu, možná by jim víc svědčil foliák či skleník. Jinak přivezu od všeho něco pěkných plodů, vím, že je to příležitost se pochlubit, a ač smířen a po dlouholetých zkušenostech, s tím že v kuchyni se člověk moc vděku nedočká, třeba se najde nějaký zoufalec, bych se nemusel furt klepat na rameno sám.
PS: Ale než jsem rozplodil tak, extrémně jsem je narval slepičincema, každá jiná kytka by byla přehnojená, a zvlášt Valara jsem třikrát přenášel a ubližoval jsem mu napotkání lámaním výhonů a když došly tak větviček. Teď po návratu z Budějic - 5 dní jsem moc zvědav, kam se ty Valary posunuly, jeden měl cca do desítky plodů, druhý tmavší jeden a sliboval......![]()
![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti