Ahoj všem.
Pod tlakem předpovědí počasí jsem dnes uklidil papriky do skleníku po rajčatech.
Otrhal jsem co bylo zralé a dokonce jsou k "velké" radosti mé ženy tři sazenice doma, protože mají spoustu květů a malých plodů.
Před otrháním jsem nafotil pár fotek, tak koukněte, jak to jde do finále
Jalapeno - plody úplně parádní, tak mám fakt radost.

Goat´s Weed - spousta papriček k dozrání a stále kvete. Tahle kytka mě fakt baví.

African devil (Zimbabwe bird) - spousta květů a plodů. Zatím zůstala ve skleníku, ale zítra dopoledne jí převezu domů. Zaslouží si to.

Kathumby black - černá kráska. Asi nejplodnější letos. Fakt pecka a doporučuji všem.

Celkový pohled na kytky umístěné na kompostu.

NuMex Lemon Spice Jalapeno - to bude určitě příští rok také. Velikost akorát, pal výborný na přímý konzum, silná stěna...

Habanero white

Jigsaw - rozmazlená slečinka je úplně parádní. Kdyby to nebylo takové monstrum, tak si jí nechám na celoroční pěstování uvnitř. Fakt pecka.

Habanero cappucino - největší plody. Těšil jsem se na ně a jedním slovem NÁDHERA. Ten zamračený obličej mě na jednom z plodů baví.

Habanero maya red - můj oblíbený mazlík

- má už místo uvnitř.

7 pot primo yellow (orange) - je zelená, kvete atd. Už je v pokojíčku

Habanero red savina - spousta plodů. postupně to zraje, tak paráda.

Celkový pohled

Galadriel F1 - taky hodně plodná superpálivka. A platí to co u Jigsawu, kdyby to nebyl takový keř, tak taky jde dovnitř.

Brazilian Ghost - pokroucený krasavec

Haba orange - obalené plody, nezklamalo.

Tohle je neznámá protvora - jamaican red?

Opět pohled na celou partičku

Trinidad Hornet - poslední kus na domácí pěstění. Spousta malých papriček, které chci nechat dojet.
Tak přeji všem, ať je konec sezony co nejpozději a děkuji všem se kterými proběhla a nebo probíhá výměna.
Mějte hezké dny.