Tak já taky přispěji svojí troškou do mlýna.
Víš lobo, on je také problém v tom, že Ty nejsi schopen jakkoliv se snažit pochopit druhou stranu a místo toho, abys argumentaci postavil na faktech, tak jsi ji postavil na osobních antipatiích ke Kendymu. Nic víc v tom není.
Dovolím si ale reagovat na jednu poznámku:
lobo píše:
Pokud moderátor neni schopny posoudit zdali se jedna o komerční ci nekomercni akci, svedci o tom, že hluboce zaostava ve vseobecnem vzdělání ze světa chilli coz je pro me jeden z předpokladů pro moderátora chilli fóra
Není, v tom Tě mohu ubezpečit. My se snažíme o to, abyste tu nenašli 200 nových témat, které naspamoval bot. Komunikujeme s programátorem (případně vedením fóra), když se tady nějaký takový problém objeví, aby se co nejrychleji vyřešil. A věř tomu nebo ne, ale dovoluji si tvrdit, že jsme tady na tom dohromady strávili stovky hodin, aby fórum bylo podle Vašich představ. Snažíme se ho činit přehlednějším - přesouváme stará témata do archivů atd.
Nejsem ekonom, tudíž ani nejsem schopen zhodnotit komerčnost jednotlivých akcí se stoprocentním přesvědčením. Mě třeba akce (všeho typu) moc nezajímají, proto se jich neúčastním. Možná to bude proto, že čas, který bych na nich strávil věnuji něčemu mně užitečnějšímu, co mě naplňuje. Nemyslím si ale, že je to špatně. Jde jen o osobní preference nás jedinců. Holt se nad tím zamyslím, ale to bude asi tak všechno.