Chilli sraz Ostrava
-
- Stálý člen
- Reputace: 1
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: Chilli sraz Ostrava
Mě to taky víc vyhovuje v těch 16hod 

OK tak vám moc děkuji za pochopení a sejdem se na sjednaném místě v 16:00
-- 07 říj 2014 17:08 --

-- 07 říj 2014 17:08 --
a pokud mohu poprosit přiber sebou nějaké semínka rokota děkujiFilichilli píše:Mě to taky víc vyhovuje v těch 16hod

-
- Stálý člen
- Reputace: 1
- Kontaktovat uživatele:
Chvíli na mě počkejte pánové u toho mekáče
Pár minut se zpozdím, tramvaj ..

Ok neni problem budu mit sebou malou ružovou tašku poznavaci znak
Tak syn mi říkal, že jede na nejaký pivní festival v Ostravě...škoda :-(
tak to je škoda bily sne 5 minut ud festivalu a opravdu přišel o hodně bylo super a hlavně o nadílkuPedro píše:Tak syn mi říkal, že jede na nejaký pivní festival v Ostravě...škoda :-(

Mně je to jasné...ale snad příště. Já mu také slibuji, že tam s ním budu alespoň jeden víken...chce mi ukázat studentský životproki73 píše:tak to je škoda bily sne 5 minut ud festivalu a opravdu přišel o hodně bylo super a hlavně o nadílkuPedro píše:Tak syn mi říkal, že jede na nejaký pivní festival v Ostravě...škoda :-(všeho možného

- Colostomizer
- Stálý člen
- Reputace: 169
Jo jo, je škoda, že nedorazil ... navíc jsme fakt byli hned vedle.
Tímto bych chtěl ještě jednou poděkovat kolegům Prokimu a Filichilli za příjemně strávený večer plný podnětné diskuze a výměny kontrabandu (od semínek, přes omáčky až po dobré rady)
Kdo nepřišel, dozajista prohloupil!
Pro ilustraci připojuji zátiší ze včerejší akce (a omlouvám se za kvalitu snímků, pač světelné podmínky nebyly zrovna optimální) ...

Tímto bych chtěl ještě jednou poděkovat kolegům Prokimu a Filichilli za příjemně strávený večer plný podnětné diskuze a výměny kontrabandu (od semínek, přes omáčky až po dobré rady)

Pro ilustraci připojuji zátiší ze včerejší akce (a omlouvám se za kvalitu snímků, pač světelné podmínky nebyly zrovna optimální) ...
Naposledy upravil 1 dne Colostomizer; celkem upraveno 12x.