promiň špatně jsem to formuloval ja to myslel tak že vezmu semínka kdybyste chtěly ale na tvojem balkoně bych si vybral plody na chuťovkuColostomizer píše:Už sis vybral, ale ti retardi zatím ještě zrajouproki73 píše:za mě určitě a beru sebou i semínka jestli někdo budete chtít třeba i na vímědu a u tebe vtom pralese bych si vybral
Chilli sraz Ostrava
Re: Chilli sraz Ostrava
- Colostomizer
- Stálý člen
- Reputace: 169
- Obrázky: 0
Tak si klidně vyber, něco vezmu s sebou, snad už to konečně dozraje ... každopádně jíst se to už dá, jenom kvůli semenům to tam chci nechat co nejdéle.proki73 píše:promiň špatně jsem to formuloval ja to myslel tak že vezmu semínka kdybyste chtěly ale na tvojem balkoně bych si vybral plody na chuťovkuColostomizer píše:Už sis vybral, ale ti retardi zatím ještě zrajouproki73 píše:za mě určitě a beru sebou i semínka jestli někdo budete chtít třeba i na vímědu a u tebe vtom pralese bych si vybral
-
- Stálý člen
- Reputace: 1
- Kontaktovat uživatele:
Tak pánové, mám vzít nějaká semínka čehokoli
Stačí říct
Klidně i nějaké majdy.
Colostomizere, poprosil bych od Tebe tu Calico, chtěl jsem ji již minulou sezonu, ale je neskutečná
Kdyby to šlo, budu velice rád za pár semínek
A rovněž meduzu, ta moje nemá klasické kroucení a štíhlost, takže je nějaká hybridní.. Děkuji ! Samozřejmě nabízím na výměnu svoje druhy 

Colostomizere, poprosil bych od Tebe tu Calico, chtěl jsem ji již minulou sezonu, ale je neskutečná

majdy beru taky a semínka rovněž a vybera te si co chcete a medusu mámFilichilli píše:Tak pánové, mám vzít nějaká semínka čehokoliStačí říct
Klidně i nějaké majdy.
Colostomizere, poprosil bych od Tebe tu Calico, chtěl jsem ji již minulou sezonu, ale je neskutečnáKdyby to šlo, budu velice rád za pár semínek
A rovněž meduzu, ta moje nemá klasické kroucení a štíhlost, takže je nějaká hybridní.. Děkuji ! Samozřejmě nabízím na výměnu svoje druhy

- Colostomizer
- Stálý člen
OK, objednávka zaznamenánaFilichilli píše:Tak pánové, mám vzít nějaká semínka čehokoliStačí říct
Klidně i nějaké majdy.
Colostomizere, poprosil bych od Tebe tu Calico, chtěl jsem ji již minulou sezonu, ale je neskutečnáKdyby to šlo, budu velice rád za pár semínek

hoši jsem rád že je sváma tak fajn domluva pokud máte zájem tak bych vám donesl chilli koření na zkoušku a kromu i nějaké čerstvé chuťovky 

- Colostomizer
- Stálý člen
No jasně! Já taky beru proviant 

V Ostravě mám syna na VŠ, tak koukal na debatu, ale je po mně stydlivý
, Tak nevím jestli bude mít chuť dorazit...Třeba ho naláká možnost pokecat s vámi u piva a ochutnat nějakou pálivou dobrotu
.