Celostátní sraz a soutěž
-
Baron z Žop
- Stálý člen
- Reputace: 3493
- Obrázky: 0
Re: Celostátní sraz a soutěž
Zdar! Ještě že sem byl dnes na školení hasičů protože za 3 týdny bude Žopská škola v plamenech
Semínek mám taky spoustu na podarování např. Fluorescent, Aji lemon drop, Aji pineaple, Pimenta bico, Malawi peppadew, satan horn a další... Takže kdo dojede určitě z prázdnou neodjede!!!! 
- DarthVikta
- Stálý člen
- Reputace: 789
Tyjo, člověk si "po letech" opět najde chvilku, aby kouknul co je novýho a vidí naplánovanej sraz
Chtěl bych dojet, ale z Kromplu je to strašná štreka, to je na dva dny cestování 
- Zrzek
- Stálý člen
- Reputace: 831
Asi taak daleko jak já z Přerova.DarthVikta píše:Tyjo, člověk si "po letech" opět najde chvilku, aby kouknul co je novýho a vidí naplánovanej srazChtěl bych dojet, ale z Kromplu je to strašná štreka, to je na dva dny cestování
- DarthVikta
- Stálý člen
Taky si bereš dovolenou na cestu?Zrzek píše:Asi taak daleko jak já z Přerova.DarthVikta píše:Tyjo, člověk si "po letech" opět najde chvilku, aby kouknul co je novýho a vidí naplánovanej srazChtěl bych dojet, ale z Kromplu je to strašná štreka, to je na dva dny cestování
Barone, kolik lidí zatím přislíbilo účast? Vikta stopro dovalí, jen ještě neví, jestli už v pátek nebo až v sobotu...
-
Baron z Žop
- Stálý člen
- Reputace: 3493
P.S. kontakt na sebe dám příští víkend a doufám taky že nám Zrzek podá report z pivovaru Parník jaký pivko obědnat!

- DarthVikta
- Stálý člen
To zní jako vypečená akce
U mě to tedy předběžně vypadá tak, že bych v pátek vypad z práce, dal se doma trochu dokupy a jel 16:50 z Miličáku směr Holešov 
- Zděnda-Z-Javecu
- Stálý člen
- Reputace: 7
Zdravim, jen pro upresneni, zena nemuze, ale mozna se mnou prijede kamarad s jeho pritelkyni, co maji radi palivy, ale nejsou tady zaregistrovani, jeste to nejni uplne jisty, upresnim to par dni pred akci, v praci to mam slozity 
Co shoří, neshnije...
- DarthVikta
- Stálý člen
Přeji dobré ráno (nejen) účastníkům srazu
Jak jsem tak pročítal vlákno, tak asi všichni dotáhnete nějaký ty domácí dobroty a jelikož nejsem žádnej velkej kuchtík, tak mě napadlo, že bych moh každýmu z Vás (kdo by měl zájem) udělat "potisk", který jsem si vytvořil pro sebe na jaře. Byla by to taková upomínka na nadcházející kalbu
Má představa je taková, že byste si koupili triko, mikinu, či cokoliv, na čem byste motiv chtěli mít, poslali mi to a já bych motiv následně nalisoval. Materiál by měl být ideálně bavlna (s max. příměsí umělotiny cca 30%) a potřeboval bych jej mít doma nejpozději v úterý 24.11.2015, abych to ve středu/čtvrtek spáchal. Mám k dispozici bílou, oranžovou, červenou, tmavomodrou a černou fólii, takže volte podkladový materiál tak, aby se k uvedeným barvám hodil... Pokud si nebudete jistí, tak pošlu přes PM grafický návrh.
Kdo bude mít zájem, pošlete mi PM a já zašlu svou adresu/telefon.
Těším se,
Darth Vikta
Moje triko

Jak jsem tak pročítal vlákno, tak asi všichni dotáhnete nějaký ty domácí dobroty a jelikož nejsem žádnej velkej kuchtík, tak mě napadlo, že bych moh každýmu z Vás (kdo by měl zájem) udělat "potisk", který jsem si vytvořil pro sebe na jaře. Byla by to taková upomínka na nadcházející kalbu
Má představa je taková, že byste si koupili triko, mikinu, či cokoliv, na čem byste motiv chtěli mít, poslali mi to a já bych motiv následně nalisoval. Materiál by měl být ideálně bavlna (s max. příměsí umělotiny cca 30%) a potřeboval bych jej mít doma nejpozději v úterý 24.11.2015, abych to ve středu/čtvrtek spáchal. Mám k dispozici bílou, oranžovou, červenou, tmavomodrou a černou fólii, takže volte podkladový materiál tak, aby se k uvedeným barvám hodil... Pokud si nebudete jistí, tak pošlu přes PM grafický návrh.
Kdo bude mít zájem, pošlete mi PM a já zašlu svou adresu/telefon.
Těším se,
Darth Vikta
Moje triko