Celostátní sraz a soutěž
- Vasjis
- Stálý člen
- Reputace: 490
- Obrázky: 0
Re: Celostátní sraz a soutěž
za tu slivovici ti játra ani žaludek nepoděkuje
škoda že je to přes celou čr z budějic
užijte si to chlapi 
- Colostomizer
- Stálý člen
- Reputace: 169
Začíná se to zdárně vyvíjet
Beru kompletní sadu sterilovaných i kvašených omáček, kvašené jalapenos, zavařené papriky a nějaké speciální přes kotel prohnané tekuté bioprodukty z trnek, černého bezu, ořechů, meruněk ... jen tak namátkou
Beru kompletní sadu sterilovaných i kvašených omáček, kvašené jalapenos, zavařené papriky a nějaké speciální přes kotel prohnané tekuté bioprodukty z trnek, černého bezu, ořechů, meruněk ... jen tak namátkou
to je pouze na ochutnání nedá se to pit ve velkém ja to nalévám po 0,2dcl takže paráda ale ta chuť je božíVasjis píše:za tu slivovici ti játra ani žaludek nepoděkuješkoda že je to přes celou čr z budějic
užijte si to chlapi
- Vasjis
- Stálý člen
- Reputace: 490
Já čet v malém jen 2 dclproki73 píše:to je pouze na ochutnání nedá se to pit ve velkém ja to nalévám po 0,2dcl takže paráda ale ta chuť je božíVasjis píše:za tu slivovici ti játra ani žaludek nepoděkuješkoda že je to přes celou čr z budějic
užijte si to chlapi
- oskar69
- Stálý člen
- Reputace: 809
tohle ssebou můžu vzít na výměnu - teda spíš obdarování
Fresno Yellow
Jamaican hot red
Jamaican hot yellow
Aji Angelo
Serenade
Habanero Red
Pimientos de Padrón
Fresno Yellow
Jamaican hot red
Jamaican hot yellow
Aji Angelo
Serenade
Habanero Red
Pimientos de Padrón
už se těšim na tvoje výrobky a až pokecáme doktoreColostomizer píše:Začíná se to zdárně vyvíjet![]()
- wlasta1
- Stálý člen
- Reputace: 266
Taky beru něco ze své letošní produkce a určitě vezmu i pálenku na košt (tak jako bude asi výbava všech)...
PS: oskare69 - s těma Pimientos de Padrón mi jdeš akorát do rány... Určitě si tohle vezmu - nabídnu něco oplátkou...
PS: oskare69 - s těma Pimientos de Padrón mi jdeš akorát do rány... Určitě si tohle vezmu - nabídnu něco oplátkou...
- oskar69
- Stálý člen
- Reputace: 809
vemu ssebou není problém, ale semínka pimietos nejsou moje, vyměnil sem papricky za sve výpěstky a skoval seminka, jelikož mne docela nadchly. a mám jich hodně
nechám si 10 ks