Celostátní sraz a soutěž

Co se kde a kdy děje, slevy, akce, kde nakoupit
Baron z Žop
Stálý člen
Reputace: 3470
Obrázky: 0

Re: Celostátní sraz a soutěž

Příspěvekod Baron z Žop » 07 lis 2015 12:56

Zdar! Ještě že sem byl dnes na školení hasičů protože za 3 týdny bude Žopská škola v plamenech :firy: Semínek mám taky spoustu na podarování např. Fluorescent, Aji lemon drop, Aji pineaple, Pimenta bico, Malawi peppadew, satan horn a další... Takže kdo dojede určitě z prázdnou neodjede!!!! :tiphat:

DarthVikta
Stálý člen
Reputace: 787

Příspěvekod DarthVikta » 13 lis 2015 06:04

Tyjo, člověk si "po letech" opět najde chvilku, aby kouknul co je novýho a vidí naplánovanej sraz :) Chtěl bych dojet, ale z Kromplu je to strašná štreka, to je na dva dny cestování :D

Zrzek
Stálý člen
Reputace: 830

Příspěvekod Zrzek » 13 lis 2015 12:39

DarthVikta píše:Tyjo, člověk si "po letech" opět najde chvilku, aby kouknul co je novýho a vidí naplánovanej sraz :) Chtěl bych dojet, ale z Kromplu je to strašná štreka, to je na dva dny cestování :D
Asi taak daleko jak já z Přerova.

DarthVikta
Stálý člen

Příspěvekod DarthVikta » 13 lis 2015 12:57

Zrzek píše:
DarthVikta píše:Tyjo, člověk si "po letech" opět najde chvilku, aby kouknul co je novýho a vidí naplánovanej sraz :) Chtěl bych dojet, ale z Kromplu je to strašná štreka, to je na dva dny cestování :D
Asi taak daleko jak já z Přerova.
Taky si bereš dovolenou na cestu? :)
Barone, kolik lidí zatím přislíbilo účast? Vikta stopro dovalí, jen ještě neví, jestli už v pátek nebo až v sobotu...

Baron z Žop
Stálý člen
Reputace: 3470

Příspěvekod Baron z Žop » 14 lis 2015 03:59

:tiphat: Zdar, přihlášení zatím jsou - Colostomizer, Wlasta1, Oskar69, Zrzek, Zdenál z Javecu s ženou, Proki, DarthVikta,Já, možná Omo,uvažuje o tom MartinS,ale má mít rodinou akcičku a má to trochu dál, plus dva moji kámoši co tady nejsou registrovaní na foru,nic méně mají pekelný pochutiny v oblibě! Třeba se ještě někdo přidá...Podle ohlasů je domluvený příjezd v pátek po 17h, kdo nemůže dorazí v sobotu. Shodou okolností je v sobotu 28 ve vedlejší dědině obecní zabijačka kde návštěvníci co sní je zadarmíko a není problém se tam vytočit na nějakou jitrničku nebo jinou laskominu která,ale nebude very hot :firy: takže zatím tak.
P.S. kontakt na sebe dám příští víkend a doufám taky že nám Zrzek podá report z pivovaru Parník jaký pivko obědnat! :angry1:

DarthVikta
Stálý člen

Příspěvekod DarthVikta » 14 lis 2015 04:47

To zní jako vypečená akce :) U mě to tedy předběžně vypadá tak, že bych v pátek vypad z práce, dal se doma trochu dokupy a jel 16:50 z Miličáku směr Holešov :)

Zděnda-Z-Javecu
Stálý člen
Reputace: 7

Příspěvekod Zděnda-Z-Javecu » 14 lis 2015 11:56

Zdravim, jen pro upresneni, zena nemuze, ale mozna se mnou prijede kamarad s jeho pritelkyni, co maji radi palivy, ale nejsou tady zaregistrovani, jeste to nejni uplne jisty, upresnim to par dni pred akci, v praci to mam slozity :wave:
Co shoří, neshnije...

DarthVikta
Stálý člen

Příspěvekod DarthVikta » 15 lis 2015 08:54

Přeji dobré ráno (nejen) účastníkům srazu :wave:
Jak jsem tak pročítal vlákno, tak asi všichni dotáhnete nějaký ty domácí dobroty a jelikož nejsem žádnej velkej kuchtík, tak mě napadlo, že bych moh každýmu z Vás (kdo by měl zájem) udělat "potisk", který jsem si vytvořil pro sebe na jaře. Byla by to taková upomínka na nadcházející kalbu :)
Má představa je taková, že byste si koupili triko, mikinu, či cokoliv, na čem byste motiv chtěli mít, poslali mi to a já bych motiv následně nalisoval. Materiál by měl být ideálně bavlna (s max. příměsí umělotiny cca 30%) a potřeboval bych jej mít doma nejpozději v úterý 24.11.2015, abych to ve středu/čtvrtek spáchal. Mám k dispozici bílou, oranžovou, červenou, tmavomodrou a černou fólii, takže volte podkladový materiál tak, aby se k uvedeným barvám hodil... Pokud si nebudete jistí, tak pošlu přes PM grafický návrh.
Kdo bude mít zájem, pošlete mi PM a já zašlu svou adresu/telefon.
Těším se,
Darth Vikta

Moje triko
27831

Zpět na „Události, schůzky a akce, novinky“