Semínek mám taky spoustu na podarování např. Fluorescent, Aji lemon drop, Aji pineaple, Pimenta bico, Malawi peppadew, satan horn a další... Takže kdo dojede určitě z prázdnou neodjede!!!!
   Semínek mám taky spoustu na podarování např. Fluorescent, Aji lemon drop, Aji pineaple, Pimenta bico, Malawi peppadew, satan horn a další... Takže kdo dojede určitě z prázdnou neodjede!!!!   
 Chtěl bych dojet, ale z Kromplu je to strašná štreka, to je na dva dny cestování
 Chtěl bych dojet, ale z Kromplu je to strašná štreka, to je na dva dny cestování 
Asi taak daleko jak já z Přerova.DarthVikta píše:Tyjo, člověk si "po letech" opět najde chvilku, aby kouknul co je novýho a vidí naplánovanej srazChtěl bych dojet, ale z Kromplu je to strašná štreka, to je na dva dny cestování
Taky si bereš dovolenou na cestu?Zrzek píše:Asi taak daleko jak já z Přerova.DarthVikta píše:Tyjo, člověk si "po letech" opět najde chvilku, aby kouknul co je novýho a vidí naplánovanej srazChtěl bych dojet, ale z Kromplu je to strašná štreka, to je na dva dny cestování

Zdar, přihlášení zatím jsou - Colostomizer, Wlasta1, Oskar69, Zrzek, Zdenál z Javecu s ženou, Proki, DarthVikta,Já, možná Omo,uvažuje o tom MartinS,ale má mít rodinou akcičku a má to trochu dál,  plus dva moji kámoši co tady nejsou registrovaní na foru,nic méně mají pekelný pochutiny v oblibě! Třeba se ještě někdo přidá...Podle ohlasů je domluvený příjezd v pátek po 17h, kdo nemůže dorazí v sobotu. Shodou okolností je v sobotu 28 ve vedlejší dědině obecní zabijačka kde návštěvníci co sní je zadarmíko a není problém se tam vytočit na nějakou jitrničku nebo jinou laskominu která,ale nebude very hot
  Zdar, přihlášení zatím jsou - Colostomizer, Wlasta1, Oskar69, Zrzek, Zdenál z Javecu s ženou, Proki, DarthVikta,Já, možná Omo,uvažuje o tom MartinS,ale má mít rodinou akcičku a má to trochu dál,  plus dva moji kámoši co tady nejsou registrovaní na foru,nic méně mají pekelný pochutiny v oblibě! Třeba se ještě někdo přidá...Podle ohlasů je domluvený příjezd v pátek po 17h, kdo nemůže dorazí v sobotu. Shodou okolností je v sobotu 28 ve vedlejší dědině obecní zabijačka kde návštěvníci co sní je zadarmíko a není problém se tam vytočit na nějakou jitrničku nebo jinou laskominu která,ale nebude very hot   takže zatím tak.
  takže zatím tak.
 U mě to tedy předběžně vypadá tak, že bych v pátek vypad z práce, dal se doma trochu dokupy a jel 16:50 z Miličáku směr Holešov
 U mě to tedy předběžně vypadá tak, že bych v pátek vypad z práce, dal se doma trochu dokupy a jel 16:50 z Miličáku směr Holešov 

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 hostů