
Dneska jsem to nevydržel a dva kousky ochutnal. Chutnají moc dobře, akorát se kvůli již zmíněné ztuhlosti olivového oleje trošku blbě vydolovávají. Možná bych příště zkusil použít třeba slunečnicový olej, pokud netuhne...


 To bych chtěl umět udělat...
 To bych chtěl umět udělat... Nechť promluví nějaký odborník
 Nechť promluví nějaký odborník 
 A kolikpak stupňů teploty máš ve špajzu? Tímto způsobem ošetřené papriky se musí skladovat zásadně v lednici a to krátkodobě. V původním receptu to je napsáno. Restování nemusí zlikvidovat všechny mikroorganismy a kvasným procesům většinou nezabrání. Proto to musí být v chladu. Ochutnej to, ale nejspíš to bude na likvidaci.
 A kolikpak stupňů teploty máš ve špajzu? Tímto způsobem ošetřené papriky se musí skladovat zásadně v lednici a to krátkodobě. V původním receptu to je napsáno. Restování nemusí zlikvidovat všechny mikroorganismy a kvasným procesům většinou nezabrání. Proto to musí být v chladu. Ochutnej to, ale nejspíš to bude na likvidaci.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host