Dneska jsem to nevydržel a dva kousky ochutnal. Chutnají moc dobře, akorát se kvůli již zmíněné ztuhlosti olivového oleje trošku blbě vydolovávají. Možná bych příště zkusil použít třeba slunečnicový olej, pokud netuhne...
Papricky v olivovom oleji
-
jiri127
- Nový člen
- Příspěvky: 12
- Registrován: 29 dub 2015 20:03
- Reputace: 0
- Obrázky: 0
- Bydliště: Dukovany
Re: Papricky v olivovom oleji
Aha, díky za odpověď 
Dneska jsem to nevydržel a dva kousky ochutnal. Chutnají moc dobře, akorát se kvůli již zmíněné ztuhlosti olivového oleje trošku blbě vydolovávají. Možná bych příště zkusil použít třeba slunečnicový olej, pokud netuhne...
Dneska jsem to nevydržel a dva kousky ochutnal. Chutnají moc dobře, akorát se kvůli již zmíněné ztuhlosti olivového oleje trošku blbě vydolovávají. Možná bych příště zkusil použít třeba slunečnicový olej, pokud netuhne...
Re: Papricky v olivovom oleji
Dle mého to do lednice patřit nemá, jím nebo jídávám chilli semínka v olejíčku, je to červeně zabarvené a jeto na misce volně v restauraci, třeba měsíce a nic tomu není. To bych chtěl umět dělat... Ale asi to bude ono, nezná někdo? To o čem mluvím mají u nás v pizzerii v PAM PAMU v Ústí nad Labem.
Re: Papricky v olivovom oleji
Myslis tuhle?
http://www.*/produkt/huy- ... ml-93.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.huyfong.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.*/produkt/huy- ... ml-93.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.huyfong.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Papricky v olivovom oleji
Martině semínka v olejíčku, SCHIRACHU máme doma běžně 
Mají tam misky a v tom olej a semínka a červená barva, když je to vybraný už je tam jen olejíček, ale na pizzu pálí také trošku
To bych chtěl umět udělat...
Vygoogleno: http://www.myalberton.co.za/wp-content/ ... li+Oil.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Mají tam misky a v tom olej a semínka a červená barva, když je to vybraný už je tam jen olejíček, ale na pizzu pálí také trošku
Vygoogleno: http://www.myalberton.co.za/wp-content/ ... li+Oil.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Papricky v olivovom oleji
Zdravím, postupoval som podľa tohoto receptu,papričky Jalapeno som na panvici orestoval podla postupu,začali sa vytvarať čierne fľaky,dal som ich do pohára s cesnakom,bylinkami a zalial jeden pohar olivovým a druhý repkovým olejom a uložil som ich do špajze. Tu ale nastal za cca týždeň taký problém a to,že sa mi v tych pohároch vytvorila akasi pena a po otvorení to začalo nejak reagovať,bublinkovať kvasiť alebo čo a ja teraz neviem že o čo sa jedná. Viete niekto o tom niečo viac? Tie papriky su už v prdeli alebo čo sa vlastne stalo?
Re: Papricky v olivovom oleji
A jéje kvasí to no
Nechť promluví nějaký odborník 
- Colostomizer
- Stálý člen
- Příspěvky: 1084
- Registrován: 01 bře 2014 14:45
- Reputace: 169
- Obrázky: 0
Re: Papricky v olivovom oleji
Kvasí, kvasí
A kolikpak stupňů teploty máš ve špajzu? Tímto způsobem ošetřené papriky se musí skladovat zásadně v lednici a to krátkodobě. V původním receptu to je napsáno. Restování nemusí zlikvidovat všechny mikroorganismy a kvasným procesům většinou nezabrání. Proto to musí být v chladu. Ochutnej to, ale nejspíš to bude na likvidaci.
Mimochodem, zastávám názor, že do oleje patří zásadně sušené papričky. Pak to můžeš mít doma na stole a nic se s tím nestane ...
Mimochodem, zastávám názor, že do oleje patří zásadně sušené papričky. Pak to můžeš mít doma na stole a nic se s tím nestane ...
Re: Papricky v olivovom oleji
Do oleje dávám sušené papričky ještě společně i s trochou čerstvého česneku na dochucení a není problém s kvašením nebo čímkoliv jiným 
Kdo je online
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů

