Zdravím

Vaše koníčky, krom pěstování chilli :tiphat:
Colostomizer
Stálý člen
Reputace: 169
Obrázky: 0

Re: Zdravím

Příspěvekod Colostomizer » 03 úno 2015 19:00

Jj, se smutnicemi se ještě dá relativně v pohodě žít a v případě potřeby je lze terminovat ...

Ještě k tomu pečení substrátu ... Pěstujeme kytky, nevybavujeme sterilní operační sál :)

Tady je Colostomizerovo ... 2014 - 2015 - 2016 - 2017

chilli-max
Stálý člen
Reputace: 4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod chilli-max » 03 úno 2015 19:04

Colostomizer píše:Ještě k tomu pečení substrátu ... Pěstujeme kytky, nevybavujeme sterilní operační sál :)
Přesně, k tomuto závěru jsem už taky dospěl... kytky se taky musejí setkat s nějakýma breberkama, pak budou odolnější...to samé platí u lidí.
http://www.foto-tapety.cz

DarthVikta
Stálý člen
Reputace: 784

Příspěvekod DarthVikta » 03 úno 2015 19:11

Jacopo.F. píše:Tož semínka Rocoto Red a Habanero Chocolate jsou doma. Ještě jsem přiobjednal Twillight a Zimbabve Red. Takže co ještě? Substrát, perlit, postřikovač, květináče, pařník, později hnojivo, světlo .... uf, no, cesta je daleká..... :angry1:
Heh, taky jsem letos čučel do skříňky, kde se vzaly všechny ty květníčky, květníky, misky, podmisky, pipety, odměrky, stříkačky, lakmusový papírky, štítky, nůžky, lopatky, hnojiva, fólie (jak Na samotě u lesa :) ) a milion dalších věcí, který bych před nedávnem znal jen tak z obrázků nebo vyprávění :D Ať se daří a holky pořádně rostou, nicméně mám pocit, že do kuchyně toho bude krapet dost, ale třeba jim věnuješ balkon i obývák ;)

Jacopo.F.
Stálý člen
Reputace: 697

Příspěvekod Jacopo.F. » 04 úno 2015 11:45

Tak nějak. Balkon určitě a tři okenní parapety. Akorát jsme trochu pozměnil skladbu. Twilight a Zimbabve se nekonají, bo jsem někam zasel obálku se semínky, taže je zasít nemohu.
Tady je aktuální stav vyrašivších papriček:
21242
V pařníku se paří po deseti Fatalii Yellow, Rocoto Manzano a Bhut Jolokia Yellow.

-- 04 úno 2015 14:24 --

Hoho!! Koukám, že jsem povýšil z nového člena na stálého člena. :-) :tiphat:

Zpět na „Představte se v chilli fóru“