Zdravím

Vaše koníčky, krom pěstování chilli :tiphat:
Colostomizer
Stálý člen
Reputace: 169
Obrázky: 0

Re: Zdravím

Příspěvekod Colostomizer » 03 úno 2015 12:33

Pečením substrát akorát zničíš, zabiješ tím půl dne a ještě si k tomu navíc zaprasíš bydleníčko :)

Tady je Colostomizerovo ... 2014 - 2015 - 2016 - 2017

ondra.f
Stálý člen
Reputace: 0

Příspěvekod ondra.f » 03 úno 2015 12:54

a jeste mozna dostanes po hube od manzelky :D :thumbup:

Nightlol
Stálý člen

Příspěvekod Nightlol » 03 úno 2015 12:55

Colostomizer píše:Pečením substrát akorát zničíš, zabiješ tím půl dne a ještě si k tomu navíc zaprasíš bydleníčko :)
taky mi to prijde zbytecnost :). jediny co jsem kdy vypejkal byl sterk do akvaria a jeste propral v peroxidu :D. Pokud je novej substrat pochybuju ze s nim neco bude :)

Jacopo.F.
Stálý člen
Reputace: 697

Příspěvekod Jacopo.F. » 03 úno 2015 13:07

Colostomizer píše:Pečením substrát akorát zničíš, zabiješ tím půl dne a ještě si k tomu navíc zaprasíš bydleníčko :)
Tož teď su z toho daněk, teda jelen. Dyť se to všude doporučuje, i tu kdesi jsem to čet... Tož já už nevím. A co takový ty smutnice? Nebo jiný neřád? Prý se to dost v substrátech vyskytuje.... A co se na tom substrátu zničí???

Nightlol
Stálý člen

Příspěvekod Nightlol » 03 úno 2015 13:12

Jacopo.F. píše:
Tož teď su z toho daněk, teda jelen. Dyť se to všude doporučuje, i tu kdesi jsem to čet... Tož já už nevím. A co takový ty smutnice? Nebo jiný neřád? Prý se to dost v substrátech vyskytuje.... A co se na tom substrátu zničí???
nedavnu tu nekdo psal ze staci nasypat slabou vrstvu pisku na povrch substratu a smutnice to nerozdejchaji. za x let se mi nestalo ze bych mel v hline nejaky breberky :)

Jacopo.F.
Stálý člen
Reputace: 697

Příspěvekod Jacopo.F. » 03 úno 2015 13:15

Aha, no, já bych nerad měl pak po bytě kdejaký hmyz.... A máš nějaký tip na osvědčeného výrobce substrátu, u kterého to nehrozí? Prý zvláště u některých nekvalitních levných substrátů se to vyskytuje. No ale zastavím se cestou i v akvaristice pro ten písek teda....

Nightlol
Stálý člen

Příspěvekod Nightlol » 03 úno 2015 13:30

Jacopo.F. píše:Aha, no, já bych nerad měl pak po bytě kdejaký hmyz.... A máš nějaký tip na osvědčeného výrobce substrátu, u kterého to nehrozí? Prý zvláště u některých nekvalitních levných substrátů se to vyskytuje. No ale zastavím se cestou i v akvaristice pro ten písek teda....

jako vyrobce substratu opravdu nesleduji ale vetsinou kupuju zlatou stredni cestu ani drahej ani levnej :). Myslim ale ze jsem mel vzdycky od Agro a maximalni spokojenost.

chilli-max
Stálý člen
Reputace: 4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod chilli-max » 03 úno 2015 18:40

Minulý rok jsem veškerý substrát pekl v mikrovlnce...při tom množství co jsem potřeboval (nemluvím o letošku) to byla šílená pakárna. Proto jsem se na to letos vybodnul. Jiffy jsem taky nekupoval...vysel jsem do výsevního substrátu a papričky lezou ven jak o život.
Co se týče smutnic, minulý rok jsem je měl i když jsem substrát pekl, protože se vyskytly u jiných kytek doma.... potom se mi je podařilo zlikvidovat...celý rok byl doma klid... a ted když začínají vylézat papričky, tak jsem si je zase přitáhnul domů s kytkou koupenou v květinářství ... je to boj s větrnými mlýny. Smutnice nejsou zas taková tragédie...mnohem horší jsou třeba třásněnky.
http://www.foto-tapety.cz

Zpět na „Představte se v chilli fóru“