Ještě k tomu pečení substrátu ... Pěstujeme kytky, nevybavujeme sterilní operační sál
Zdravím
- Colostomizer
- Stálý člen
- Reputace: 169
- Obrázky: 0
Re: Zdravím
Jj, se smutnicemi se ještě dá relativně v pohodě žít a v případě potřeby je lze terminovat ...
Ještě k tomu pečení substrátu ... Pěstujeme kytky, nevybavujeme sterilní operační sál
- chilli-max
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Kontaktovat uživatele:
Přesně, k tomuto závěru jsem už taky dospěl... kytky se taky musejí setkat s nějakýma breberkama, pak budou odolnější...to samé platí u lidí.Colostomizer píše:Ještě k tomu pečení substrátu ... Pěstujeme kytky, nevybavujeme sterilní operační sál
http://www.foto-tapety.cz
- DarthVikta
- Stálý člen
- Reputace: 789
Heh, taky jsem letos čučel do skříňky, kde se vzaly všechny ty květníčky, květníky, misky, podmisky, pipety, odměrky, stříkačky, lakmusový papírky, štítky, nůžky, lopatky, hnojiva, fólie (jak Na samotě u lesaJacopo.F. píše:Tož semínka Rocoto Red a Habanero Chocolate jsou doma. Ještě jsem přiobjednal Twillight a Zimbabve Red. Takže co ještě? Substrát, perlit, postřikovač, květináče, pařník, později hnojivo, světlo .... uf, no, cesta je daleká.....
- Jacopo.F.
- Stálý člen
- Reputace: 698
Tak nějak. Balkon určitě a tři okenní parapety. Akorát jsme trochu pozměnil skladbu. Twilight a Zimbabve se nekonají, bo jsem někam zasel obálku se semínky, taže je zasít nemohu.
Tady je aktuální stav vyrašivších papriček:

V pařníku se paří po deseti Fatalii Yellow, Rocoto Manzano a Bhut Jolokia Yellow.
-- 04 úno 2015 14:24 --
Hoho!! Koukám, že jsem povýšil z nového člena na stálého člena.

Tady je aktuální stav vyrašivších papriček:
V pařníku se paří po deseti Fatalii Yellow, Rocoto Manzano a Bhut Jolokia Yellow.
-- 04 úno 2015 14:24 --
Hoho!! Koukám, že jsem povýšil z nového člena na stálého člena.